Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan justere høyden på en Hitch Ball

The haiket system mellom en lastebil og en trailer må settes opp riktig, slik at de to kan jobbe sammen trygt. Trekkvognen må være i stand til å tåle vekten av tilhengeren. Justering av høyden på stikk på trekkvognen og tilhengeren vil hjelpe til med å skape en sterk forbindelse i traileren hengerfeste coupler, noe som vil bidra til å redusere risikoen for at tilhengeren løsnet fra trekkvognen. Du trenger
Rag
rensemiddel
Stålbørste
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Bruk fille, rengjøringsmiddel og stålbørste til å rengjøre skruehull og andre områder hvor haiket ballen vil sitte. Den stålbørste vil gjøre fjerning av fast-on road rusk en enklere oppgave fordi det vil bryte skitt opp.
2

Bruk målebånd for å bestemme avstanden mellom trekkvognen og bakken. Også måle avstanden mellom tilhengeren og bakken.
3

Juster trekkrok høyde ved å endre spenningen i tilhengerens våren barer. Tilhengeren og trekkvognen bør settes i samme høyde. Våren barer kan være plassert langs en ramme av tilhengeren.
4

Løsne mutter og låseskive under stikk ball. Heve eller senke stikk ballen slik at kroken på tilhengeren kan sitte på toppen av ballen. Stram låseskiven og bolt etter at ballen har blitt stilt inn i riktig høyde.
5

Plasser stikk av tilhengeren over toppen av stikk ball og lavere tilhengeren på stikk ballen slik at stikk coupler er engasjert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142349.html

Previous:
Next:

Trucks