Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Instruksjoner for Skifte støtdempere på lette lastebiler

Skifte støtdempere på lette lastebiler er en ganske grei oppgave. Riktig fungerende støtdempere holde hjulet i kontakt med veien, uansett hvor ufullkommen veibanen. Over tid, kan sjokk svekke eller mister hydraulikkvæske, gjør dem ineffektive. Hvis dette skjer med lastebil, erstatte sjokk så snart som mulig. Du kan fullføre denne jobben i et par timer med riktig verktøy, utstyr og noen grunnleggende bil reparasjon dyktighet. Du trenger
Box skiftenøkkel
Socket satt
Floor jack
Jack står (2)
Knife
Replacement sjokk
Vis mer Instruksjoner

1.

Sett på parkeringsbremsen. Fjern det øverste sjokk monteringsutstyr fra de fremre støtdempere med socket og en fastnøkkel. Du må holde den nedre mutteren på plass med fastnøkkel mens du fjerner den øvre mutteren med socket sett. Avhengig av året, merke og modell av bilen din, må du kanskje bruke to boksen fastnøkkel i stedet for socket satt på grunn klaring problemer.
2

Løft fronten med gulvet jack og sted to bukker under den fremre rammen. Senk lastebilen opp på bukker.
3

Fjern den nedre sjokk monteringsutstyr med socket sett og ta de fremre støtdempere ut av suspensjonen for hånd.
4

Sett erstatning dempere foran i de nedre festene og installere monteringsutstyr i motsatt rekkefølge av fjerning.
5

Skjær nylon festestroppe av sjokk med en kniv og la de sjokkene utvide som du lede den øvre del av støt gjennom den øvre monteringsbrakett. Installere den nye øvre beholde maskinvaren når sjokket er på plass. Sørg for å bruke den nye maskinvaren som de gamle foringene er svakere og muligens tørr rotting. Senk fronten av jack står med gulvet jack.
6

skru fra hverandre støtdempere bak fra lavere sjokk mounts hjelp av socket sett. Unbolt de øvre sjokk mounts med socket sett deretter fjerne de gamle sjokk for hånd.
7

Bolt utskifting støtdempere bak i de nedre sjokk mounts med socket sett. Skjær nylon festestropp av sjokket og lede den øvre del av støt inn i den øvre støt montering. Bolt sjokket til øvre feste med socket sett. Bruk alltid noen ny maskinvare som følger med de nye sjokk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140876.html

Previous:
Next:

Trucks