Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvordan få best mulig pris på leie av bil

Det er tider når du leier en bil er nødvendig og ikke bare en luksus mens du er på ferie. Uansett hvorfor en leiebil er nødvendig, få best mulig pris er en smart måte å sikre at pengene strekker seg så langt som mulig. Du kan sammenligne leiebil priser og bruke rabatter for å spare penger på leie din. Det er flere bilutleiefirmaer og de er alle konkurrerer om din virksomhet, og det er derfor du tar deg tid til å shoppe rundt vil gi deg det beste tilbudet. Du trenger rabatt kort, for eksempel AAA, AARP
Vis flere instruksjoner
en

bestemme når du trenger å leie en bil. Sørg for at du vet om dine datoer er satt eller er fleksible. List de datoene du trenger bilen og også alternative datoer som du ville være villig til å akseptere hvis prisen er bedre for alternative datoer.
2

Sjekk leiebil prising gjennom en portal som Expedia, Priceline eller Travelocity, som vil tillate deg å sammenligne bil utleie priser fra flere selskaper basert på de datoene du angir. Skriv ned navnene på de selskapene som har de laveste prisene, og også oppmerksom på biltyper og priser oppført gjennom online portal.
3

Besøk hjemmesidene til de bilutleie selskaper som du fant å ha de beste tilbudene og angi datoene for bruk og søk etter deres direkte prising. Vær oppmerksom på bannerannonser og andre spesialtilbud som kan bli postet. Skriv ned prisingen oppført og bilklasser. Sammenlign alle valg fra de ulike selskapene og velger den beste prisen.
4

Ring Bilutleie byrået med de beste priser og snakke med en kundebehandler. Spør om rabatter for å være medlem av foreninger som AAA og AARP. Spør om alternative rabatter som kan gjelde for deg som for eksempel å være i Forsvaret. Ha en liste over all prisinformasjon levert til deg.
5

Spør agent hvis det er en mulighet for å senke leien ved utmelding av leiebil selskapets bilforsikring. Kontroller at din personlige bil forsikring vil dekke deg kjører en leiebil, og hvis så avslå ekstra forsikring tilbys av utleiefirma å senke prisen ytterligere. Spør agenten om det er alternative steder å plukke opp eller slippe av sted som kan koste mindre penger. For eksempel: ville leie fra en flyplass plassering spare deg penger eller koste mer. Gi agenten en avstanden fra din at du er villig til å reise til for å få din leiebil.
6

Gjør din reservasjon og be om en bekreftelse. Fortsett å sjekke priser frem til den tiden da du ville kreve bilen. Du kan avbryte leie opptil 48 timer før du er planlagt å få leie en bil så fortsette å shoppe rundt etter bedre priser før den tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138635.html

Previous:
Next:

sports Cars