Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Hvordan lese en Pontiac VIN nummer

En Vehicle Identification Number (VIN) er tildelt hvert kjøretøy i verden. Før 1981, var VIN tilordning system for biler forskjellig for hver bilmodell og produsent. Men senere, var et standardisert system for tildeling VINs grådighet på og ble vedtatt av bilprodusenter, blant annet General Motors (Pontiac divisjon). VINs består av 17 sifre, som hver har en bestemt opplysning om kjøretøyet. Instruksjoner
en

Finn VIN plate på kjøretøyet. Vanligvis er det montert på bilens dashbord på venstre side av rattet.
2

Dechiffrere de tre første tegnene i koden for å bestemme produksjon land av kjøretøyet. Hvis bilen har vært produsert i USA, vil disse tegnene mest sannsynlig være "1G2" eller "GY2." Hvis det har blitt produsert i Mexico, Canada eller Australia, vil tegnene mest sannsynlig være "3G2, "" 2G2 "eller" 6G2, "hhv.
3

Les fjerde og femte tegn. Disse tegnene representerer Pontiac serie av kjøretøyet. I et nøtteskall, viser det fjerde tegnet bilen familien, for eksempel "F" for Firebird serien, "H" for Bonneville-serien, "N" for grand am serien og "S" for Vibe serien.

4

Les den sjette tegnet for å bestemme bilens karosseri. For eksempel "1" er for en to-dørs coupé, "5" er for en fire-dørs sedan, "3" er for en to-dørs cabriolet, "6" er for en fire-dørs kombikupé og "9" er for en fire-dørs stasjonsvogn.
5

Les den syvende karakter. Dette representerer kjøretøyets installert sikringsutstyr. For eksempel, "1" er for en aktiv bilbelte system, "2" er for to-forsetet kollisjonsputer, "3" er for sjåføren side airbag, "4" er for to front-seters kollisjonsputer og driver-side kollisjonsputer, og så videre. Den åttende tegnet representerer den størrelse og type bilens motor.
6

Ignorer den niende tegnet av koden. Dette representerer ikke noe spesielt, men heller det er bare en "kontrollsiffer" som gjør at produsenter for å sikre at VIN er ikke lyssky
7

Merk det 10. tegnet for å bestemme bilens. s produksjon i år. Biler produsert mellom 2001 og 2009 bruker numeriske tegn, som "3" for 2003 og "4" for 2004, mens mellom 1981 og 2000, ble et brev som brukes, for eksempel, "P" for 1993, "R & rdquo ; 1994 for og så videre
8

Les det 11. tegnet for fastsettelse av fabrikken hvor bilen ble produsert.. For eksempel, "2" er for Sainte-Theres Quebec, "D" er for Doraville GA, "N" er for Norwood, Ohio, og så videre.
9

Les den 12. til 17. tegn for å avgjøre bilens produksjon sekvens. Sekvensen begynner med 100 001 for den første bilen i serien, og teller oppover for hver ny bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138634.html

Previous:
Next:

sports Cars