Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

Plymouth Barracuda Informasjon

I det som var tenkt på den tiden å være en hissig mot trekk til Ford Mustang , designet Plymouth Barracuda , en to-dørs sport kupé som treffer markedet to uker før Mustang , men aldri matchet sistnevntes salg. Første generasjon

Plymouth Barracuda ble utgitt i 1964 med en slank sporty utseende skyldte sin wraparound glass fastback . Denne versjonen av Barracuda utfordret en respektabel 180 hk motor , men var bare et glimt av hva fremtidige modeller vil være i stand til.
Second Generation

I 1967 den andre versjonen av Plymouth Barracuda ble løslatt og kom med en lengre, mer elegant utseende enn forgjengeren, og inneholdt en 330 hk motor . I 1968 tilbød Plymouth en " Formula S " versjon av Barracuda som fulgte med en fire- trinns manuell girkasse og bredere dekk .
Third Generation

den tredje og siste generasjon av Plymouth Barracuda ble utgitt i 1969 og kom med en kortere , bredere kropp enn de tidligere generasjoners modeller . To stiler av Barracuda , det konvertible og kupé , ble tilbudt mens siden fender gjeller ble lagt til, noe som gir bilen en svak likhet med fisken etter som det het .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138636.html

Previous:
Next:

sports Cars