Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

BMW Z4 Hard Top fjerning Instruksjoner

BMW er en tysk bilprodusent som produserer Z4 roadster, en toseters cabriolet som har en front-motor bak-stasjonen layout. Z4 har en lavbebygde utseende som fremheves av en lang hette og en kort koffertlokk. En sammenleggbar soft-top er standard i Z4, men et uttakbart hardtop er tilgjengelig på enkelte modeller. Med soft-top i sin foldet ned stilling kan hardtop settes på plass slik at bilen kan brukes under dårlig vær. Du trenger
Hardtop låsemekanisme verktøy
Vis flere instruksjoner
en

finne den flyttbare tilgang trim paneler på innsiden av hardtop til baksiden av sidevinduene .
2

Trykk ned foran på førersiden trim panelet og skyv det åpent. Sett panelet til side.
3

Finn hardtop låsemekanismen avslørt etter fjerning av trim panel. Sett "L"-formet verktøy som fulgte med hardtop inn i hullet på toppen av låsemekanismen og vri den en kvart omdreining mot urviseren.
4

Fjern trim panelet fra passasjer side tilgang panel og vri låsemekanismen på samme måte. Skyv begge trim panelene tilbake på plass til de låses på plass, da dette vil holde dem fra å bli feilplassert.
5

Finn de to tilgangshullene på frontruten header like nedenfor innsiden forkanten av hardtop. Sett verktøyet inn i hvert hull og slå den i mot klokka for å låse opp foran toppen.
6

Bruk en hjelper og løfte hardtop rett opp fra bilen og fjerne det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/105021.html

Previous:
Next:

cabrioleter