Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

Hvordan Senk Cabriolet toppen av en 500SL

Mercedes-Benz er kjent for produksjon luksus og avanserte biler. Mercedes 500SL er ikke bare en luksus bil, men det har også en hard-top cabriolet å holde deg følelsen - og ser - kjølig i varmt og solrikt vær. Hvis du er ny til hard-top cabriolet, kan du ikke innse at det er noen forholdsregler du må ta før du kan senke toppen. Den hardt toppen glir faktisk inn i bagasjerommet området, på grunn av dette, må du trekke ut bagasjen dekselet i bagasjerommet før toppen kan komme ned. Instruksjoner
en

Åpne bagasjerommet og dra ut bagasjen dekke over bunnen av bagasjerommet. Det er to små stolper på hver side av dekslet og passer inn i to små lunder på den side av stammen for å holde dekselet på plass. Bagasjen dekselet må utvides for det konvertible toppen skal senkes. Lukk bagasjerommet.
2

Skyv nøkkelen i tenningen og starte bilen. Holde bilen i "park". Det konvertible vil ikke senke hvis bilen står i fri, drive eller revers. Engasjere parkeringsbremsen.
3

Trekk "Convertible" bryteren fremover. Denne bryteren er plassert på midtkonsollen i bilen mellom fører og passasjer seter. Bryteren må holdes nede gjennom hele prosessen at konvertible senkes. "Hardtop Åpne" vises på skjermen, slik at du vet det konvertible toppen er åpen og låst på plass.
4

Slipp fingeren fra bryteren når kalesjen er senket og har låst på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/105022.html

Previous:
Next:

cabrioleter