Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

Slik Lavere en MX - 5 Soft Top

Mazda MX - 5 - ofte referert til som Miata eller MX - 5 Miata - er en toseters cabriolet at Mazda introdusert i 1990 . MX - 5 er kjent for sin enkle å bruke toppen. I motsetning til noen av sine konkurrenter , som for eksempel Pontiac Solstice , trenger du ikke å gå ut av bilen for å senke toppen. Du kan senke Miata myke toppen på mindre enn et minutt uten å flytte fra førersiden sete. Instruksjoner
en

Stopp MX - 5 Miata og sette giret i park . Dersom bilen har en manuell girkasse , sette den i nøytral og sett i nødbremsen .
2

Inspiser den delen av headliner over bakspeilet . Dette er den myke topp låsen. Trykk på utløserknappen og senke låsen for å låse den myke toppen.
3

Sjekk den øverste lagringsområde bak nakkestøttene for å sikre at det ikke er noen elementer som ville hindre toppen fra stuing riktig.
4

Ta tak i håndtaket over visiret på førersiden med én hånd. Ta tak i håndtaket over visiret på passasjersiden med den andre hånden .
5

Trekk toppen bakover og skyv den ned i sin oppbevaringsrom . Det bør være delvis sammenslått . Trykk den øverste godt ned til det låses i oppbevaringsrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/105036.html

Previous:
Next:

cabrioleter