Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

Hva er symboler på instrumentpanelet av en 1999 Porsche Boxster?

The Boxster ble først avduket som en 1997 modell, men siden da har forbedret på motoren mens du holder fast ved den klassiske roadster look.Deemed "den mest prestisjetunge sett hjulene i henhold $ 45000 "av Edmunds.com for 1999, har Porsche Boxster en imponerende sett av funksjoner. Selv 986faq.com hevder at den eneste forskjellen mellom 1998 og 1999 versjonene er ikke i instrumentpanelet, men i garanti - den '98 er et toårig, ubegrenset kilometer mens '99 er en fire-års, 50 000 kilometer - "! Veldig kult" funksjonene på instrumentpanelet som nå er utdatert og kjøre-of-the-mill kan ha gjort en bilentusiast fnise og avgir en i 1999. Porsche Stability Ledelse (PSM), en uttrekkbar spoiler, den Tiptronic Indikator, en kjørecomputer og sete posisjonering er bare noen få. Advarsel /indikatorlamper

The spylevæskenivå lys, avbildet som en enkelt strøm fontene, tennes i instrumentpanelet når en halv liter oppdages å forbli i reservoaret. "Check Engine" light, avbildet med "Check" i store bokstaver og en form som en motor i bakgrunnen, lyser når du først starter bilen som bilen utfører en pære sjekk. Hvis lyset forblir på, kan det tyde på en av tre problemer: enten drivstofftanken er festet feil, er motoren i gang mens bilen blir tanket eller systemet trenger oppmerksomhet på grunn av en kontroll problem med motoren
<. p> Porsche Stability Ledelse (PSM) Informasjon

PSM informasjon, anerkjent av en pyramide form med en enkelt linje i midten, indikerer at bilen er i stand til å styre seg selv i ekstreme situasjoner. Selv om PSM ikke er slått på, vil lyset tennes for å la sjåføren vet at PSM er et alternativ hvis det er nødvendig.

PSM Advarsel

Dette lyset, merket i alle caps "PSM OFF, "lyser opp til la sjåføren vet at PSM kontrollene er ikke i orden, og bør sjekkes umiddelbart.

ABS Advarsel

ABS eller Blokkeringsfrie bremser er formatert til automatisk å justere bremsetrykk når trekkraft på en gitt veien er tvilsom, for eksempel en glatt vei på grunn av regn eller en iskald veien på grunn av snø. Når dette systemet har opplevd en mangel, vil lyset med "ABS" i store bokstaver lyser opp. Manuell bremsing vil ta over i denne saken.

Bremsevæskenivået /Brake Distribution Advarsel
p Hvis bremsevæskenivået Advarselen kommer på et lys med "brems" i store bokstaver, kan det tyde på et lavt nivå av bremsevæske eller en bremsekretsen feil hvis store pedalvandring er i gang.

Stopp øyeblikkelig og sjekke at væskenivået er mellom "min" og "max" merkene. Reservoaret ligger i front bagasjerommet. Hvis du trenger å fylle, alltid sørge for at du bruker Original Porsche bremsevæske.

Parkeringsbrems Advarsel

Selv om parkeringsbremsen varsellys er rett og slett en visuell påminnelse om å slippe den før du kjører, er det en svært viktig funksjon, som parkeringsbrems som bare delvis brukt overopphetes bremsene bak på bilen, forårsaker unødvendig slitasje på komponenten. Det kan også redusere effektiviteten.

Bremseklosslitasjen Advarsel

bremsekloss varsellampe, identifisert av "bremseslitasjen" med store bokstaver, lar sjåføren vet når bremseklossene er sterkt slitt og må skiftes. Slitasje på bremseklossene kan ikke være basert utelukkende på miles kjørt. Mange faktorer bidrar til dette, for eksempel værforhold bilen er holdt i og stilen på hvordan bilen er kjørt.
Flere advarsel /indikatorlamper

Motoren oljetrykk er oljekanne som lyser når tenningen er engasjert og går av som motoren begynner å gå. Likevel kan det hende at lyset flimrer som motoren er i gang eller når bilen er i bevegelse. Finn et passende sted å stoppe, slå av motoren og kontroller oljenivået. Når det er nødvendig, tilsett olje til motoren.

Batteriet varsellampe, avbildet av en rektangulær boks med et plusstegn på den ene enden og et minustegn på den andre, lyser midlertidig når bilen startes. Hvis det skjer for å komme på mens du kjører, kan det være på grunn av en ødelagt bil belte eller et problem med batteriet lades system.

Sikkerhetsbeltet varsellampe, koblet til førersiden sikkerhetsbelte, er en sikkerhet belte varslingssystem. En lyd gong advarsel høres når motoren er slått på. Når driveren belte er sikret, det visuelle varsellys plassert på instrumentpanelet - en skildring av en front-mot person med et sikkerhetsbelte på - vil visne

airbag varsellampe, en venstre. -vendt person med en airbag-lignende form foran ham, blir brukt til å overvåke for funksjonsfeil. Den vil lyse hvis alt som har å gjøre med airbag-systemet ikke fungerer som det skal.

Uttrekkbar spoiler advarsel lys er identifisert av en pil som peker til den generelle delen av en bakre spoiler. Den belysning av denne lampen indikerer at spoiler ikke har forlenget med hastigheter på mer enn 75 km /h eller hvis de slutter posisjon ikke er nådd.

Bakluken varsellampe lar sjåføren vet at alt er ikke stengt og sikret. Dette lyset er identifisert av en bil form med lokk åpnet på hver side av kjøretøyet.

Kalesje indikatoren vises med belysning av en skisse av en bil mangler en topp. For å åpne toppen, må du trykke på lås plate, som ligger like foran innsiden bakspeilet, for å få tilgang til låsehendelen. Sving spaken mot baksiden av bilen. Når du lukker det konvertible toppen, trykk på bryteren for taket, som ligger like ovenfor sigarettenneren, til lampen slås av. For å låse toppen, svinge spaken fremover til låsen kroken er sikker
Instrument Panel -. USA Modeller

De analoge og digitale speedometere er på halv månen, forlot sentrum. De måler hvor fort bilen er i bevegelse. Den digitale speedometeret, men har evnen til å bytte fra miles pr time til kilometer i timen ved å holde knappen "B" mot venstre i omtrent 5 sekunder. Knapp B er funnet i øvre høyre på midtsirkelen, eller turteller.

Automatisk hastighetskontroll indikatoren er et fancy navn for cruise control. Det er sett på som en indikator lys på speedometer og ser ikke ulikt et sverd som peker til høyre. Hvis lyser, er cruise control på.

Turtelleren tiltak omdreininger per minutt, eller turtall. Blir røde merker brukes for å indikere en over-turtall fare.

Funnet sentrum-venstre og sentrum-høyre på turtelleren, turn signal blinker i samsvar med selve lysene.

Funnet i midten til tachometeret, lyser fjernlysassistentens indikator når lysene er slått på. Det ligner en kule med hastighet linjer til venstre.

Kilometerteller, måler en standard funksjon som finnes med turtelleren i midtsirkelen, hvor langt bilen har reist.

Et generelt trekk er den separate trippteller. Hvis du vil tilbakestille den tilbake til 0 km /h /kmh, trykk på knappen "A", fant til øverst til høyre på turtelleren /kilometerteller, for omtrent ett sekund. Eller, i kjørecomputer, nullstille avstanden på "SET"-menyen.

Motoren oljenivåmåleren, avbildet av en olje kan svever over en bølge-lignende bilde, måler hvor mye olje er fortsatt i pannen. For å vise hvor mye olje i motoren, slå på tenningen slik at systemene start, men motoren er ikke forlovet. Kilometertelleren vil endres midlertidig til en modus for ventetid før motorens oljenivå kan måles. Et godt tidspunkt å gjøre dette på er når motoren er kald, noe som betyr at det har vært sovende i en periode, eller når motoren er driftsvarm
Mer Instrument Panel Informasjon -. USA modeller

Et lite punkt like til venstre for "8" på turtelleren er instrumentet belysning indikator, som måler lysstyrken og tillater lys å bli automatisk justert. Å dimme lysstyrken, skru knappen "A", som ligger i øvre høyre hjørne av turteller, og hold den til lysstyrken er på ønsket nivå.

Klokken er plassert på bunnen av gass-måler, til høyre til tachometeret. Timene kan settes ved å trykke på knappen "A" i ca 1 sekund. For å øke timer, skru knappen "A" til høyre, og for å redusere timer, skru på knappen til venstre. For å justere minutter, trykk på knappen en gang til og følger de samme retninger som i timer. Hvis du venter ett minutt, vil justeringen modus automatisk slå seg av.

Tiptronic er Porsches versjon av overføringen. Den har fem hastigheter i både automatisk og manuell modus, men det gir også svært strenge retningslinjer for ting som når bilen kan startes (kun i stillinger "P" eller "N"), og når en nøkkel kan fjernes (bare etter girspaken har trykket på knappen og spaken har blitt flyttet til stilling "P"). Den Tiptronic gir deg også mulighet til å skifte gir på rattet mens det i manuell modus, "midlertidig endring-down" der skifter girkassen ned automatisk når bilen når 33 km /h eller 54 km /t og "kickdown", som er funnet bare i posisjon "D" og skjer når gasspedalen trykkes så den sender full gass punkt.

Kjølesystemet overvåker motorens temperatur og varsler sjåføren hvis motoren blir for varm. Den viser i Fahrenheit og er funnet på toppen av gassen måleren. Hvis den peker til venstre, motoren er kald og høye hastigheter bør unngås. Bilen er i normal driftstemperatur når kjøling pilen er i midten. Hvis den peker mot høyre, vil en varsellampe tennes. Sjekk all luft passasjer, kjølevæskenivå og radiator og deretter la motoren avkjøles.

Drivstoff tankmåler omfatter kanten av den delvise sirkelen til høyre for turtelleren. Bilen vil fortelle deg ved å tenne den lille firkanten rett under "0"-merket at tanken må tanking. Tanking kan gjøres ved å trykke forsiktig på den fremre delen av filler klaff, plassert foran høyre forskjerm.

Kjent en ny eier med hver eneste detalj av deres kjørecomputer, som ligger like under turtelleren, er en stor oppgave. Noen få eksempler vil få en driver i gang med å forstå den generelle måten som det fungerer. Spaken er det brød og smør av BC. Det kan bli funnet på nedre venstre side av rattstammen: en

å velge ulike alternativer, trykker du opp til "1" eller ned til

å gå tilbake ett eller flere alternativer "2". Trykk på "'4" en eller flere ganger.

å bekrefte et valg, trykk "3".
Seat Positioning

"M" står for "Memory". Knappen må trykkes når en sjåfør trenger å lagre en persons sete og bakspeilet stillinger. Boxster er i stand til å lagre data på sete og speil stillinger for to sjåfører

-1 er den første sett med spesifikasjoner

-.. 2. linje med det andre settet med sete og speil spesifikasjoner som Boxster kan lagre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/105030.html

Previous:
Next:

cabrioleter