Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

Slik reparerer en kalesje

Cabriolet myke topper kan lett bli ødelagt av vandaler, greiner og alle typer skarp gjenstand kontakte taket. Skifte en topp er dyrt, selv om du kjøper en brukt en. Hvis du ikke bryr deg om hvordan det ser ut, kan du spare mye penger ved å feste mindre skader på en bil toppen. En revet taket eksister ser av en bil og lar oppføring av tyver og vannlekkasjer. Alle med møbeltrekk og mekaniske ferdigheter kan holde et konvertibelt myk topp i god stand. Du trenger
Heavy duty tråden
Buet møbeltrekk nål
Rett nål
Thimble
Gorilla lim
Rip stop tape
Marine lerret (eller heavy duty lerretet og Scotch Guard )
Boot søm sealer
Vis flere instruksjoner
en

Fix små rips, tårer og åpninger mindre enn 12 inches lang i konvertible myke topper bruker tradisjonelle syteknikker. Ta ekstra tid og krefter på å sy opp lengre tårer, eller erstatte toppen for å unngå en skjemmende syerske 'arr. Få litt heavy-duty møbeltrekk tråden og matche den til bilens toppen så tett som mulig. Bruk en stor, buet, møbeltrekk nål til å sy revet lerret, skinn eller vinyl pent sammen igjen.
2

Ta deg god tid å sy. Arbeid med toppen opp, slik at stoffet er strukket stramt. Tre nålen og slips på en lengde på tråden lengre enn tåre. Hold stingene i en rett linje og trekk tråden for en ryddig søm. Plasser masker minst 1/4 tommers fra kanten av rip, slik at stingene ikke trekke ut og forårsake ytterligere skade på myk topp.
3

tape over undersiden av sydd søm fra innsiden av bilen. Bruk tape eller noen bred, stiv tape for å fange overflødig lim. Lim toppen av sømmen fra utsiden av bilen med stoff klebemiddel. Vanntett reparasjonen jobb med marine lerret. Kutt lerret å overlappe stingene og sy i oppdateringen. Forsegle kanten av lerretet lapp med søm sealer for å unngå lekkasjer. Bruk søm sealer på noen små sprekker hvor de beste folder, for å hindre vann innsig.
4

diagnostisere en kalesje som ikke fungerer ved å finne takets pumpe og motor. Sjekk ledningene som går inn i motoren for rust eller shredding. Kontroller at den sorte jordledningen er koblet til karosseriet. Ta motoren fra hverandre og inspisere børster, armaturer og ledninger. Se etter svimerker forårsaket av shorts. Sjekk for korrosjon. Bytt ut utslitte deler eller ta motoren til en elektrisk motor verksted hvis det er behov for å spoles tilbake. Få en ny eller erstatning pumpe eller motor hvis den gamle er skutt.
5

gjenoppbygge, reparere eller erstatte alle motorene på en gang, hvis bilen din har flere motorer. Hvis man har feilet, det er en god sjanse for den andre eller tredje er klar til å gå ut. Sørg for monteringshullene linje opp hvis du kjøper en ettermarkedet cabriolet topp motor. Klipp og spleise ledningene og sørg for at ingen slanger er bøyd, hvis forbindelsene ikke helt tilsvarer opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/104880.html

Previous:
Next:

cabrioleter