Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

Chrysler Sebring Convertible Fakta

The Chrysler Sebring Convertible er en mellomstor bil laget av Chrysler i 1996 som tilbyr eieren både sporty stil og luksus i én pakke. Denne bilen ble opprettet for å tjene som en søster til Chysler Sebring Coupe, selv om de to kjøretøyene ikke deler mange komponenter. Den starter prisen for en helt ny modell er $ 28 530 (2009). Det konvertible toppen er tilgjengelig i både myk topp og hardt toppen. Denne bilen har aldri hatt et motstykke tilgjengelig og er ikke tilgjengelig i 4-hjulstrekk. Endringer i 2001

I 2001 ble det konvertible gjort over å dele mange attributter, slik som metall, med sedan, men det var fortsatt veldig forskjellig fra coupe. Interiøret var den eneste som de begge hadde til felles. De første generasjon innvendige komponenter ble brakt over fra første generasjon. Bodø og skallet av kjøretøyet hadde betydelig endret.
Endringer i 2004

I 2008 ble Chrysler Sebring kabriolet redesignet igjen. Dette redesign ble vist på Los Angeles International Auto Show i 2007. Det innvendige plategangselementene linjer ble laget for å ligne Chrysler Crossfire, og det var nå muligheten til å ha en trekkes tilbake hardt taket samt myk topp som nå trekkes seg inn i stammen. Den harde toppen koster rundt $ 2000 mer enn myk topp. Noen av endringene i denne nye modellen inkluderer en ny dashbord og nye motorer med en re-justerte 2,7 V6.

Endringer i 2009

i 2009 noen mindre endringer ble innført. En ny farge grå ble introdusert til interiøret. Det var også forbedret høyttaler lyd, en egen avdeling for solbriller og 4-hjuls bremser ble ny standard for alle modellene. Chrysler har også lagt til en 8-veis drevet førersetet, et skinn gir og ratt og nye lydkontroller også.
Motorer

Tre motorer tilbys når du kjøpe en Chrysler Sebring kabriolet. Du kan velge 2,4 liters 4-sylinder, 2,7 liters V6 eller 3,5 liters V6. Den 3,5 liters V6 gir god akselerasjon, men det bare får 16 miles per gallon i byen. Men den gjør det nå opp til 27 miles per gallon på motorveien.
Safety

Denne bilen tilbyr anstendig sikkerhet innkvartering som doble kollisjonsputer foran sete innvirkning kollisjonsputer , sidekollisjonsputer, sete beltestrammere, overvåkning av dekktrykk, anti-lock pauser, og en spesiell stabilitet kontroll monitor. Disse sikkerhets funksjoner er tilgjengelige på alle modeller av Chrysler Sebring kabriolet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/104879.html

Previous:
Next:

cabrioleter