Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

Hvordan endre en bil til en Convertible

Så snart de varme sommerdagene kommer, bileiere begynner å ta ut sine konvertible biler. Den drømmende følelsen av vinden breezing gjennom håret ditt som stasjonen kan være ganske hyggelig. Det finnes mange typer av konvertible biler tilgjengelig kommersielt, alt fra sportsbiler til luksusbiler og enda noen lastebiler. Imidlertid kan du konvertere en bil fra sin vanlige formen til et konvertibelt ved å fjerne den øverste delen av kjøretøyet. Du trenger
bajonettsag
Vinkelsliper
Wheel jeksel
Clean rag
Car dekselet
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på et flatt underlag og slå av tenningen. Sikre at de riktige hjulet låsing brake mekanismer er på å unngå at bilen rulle unna. Rull ned alle vinduer som kan rulles ned.
2

Bruk en stikksag til å kutte toppen av bilen fra venstre til høyre. Begynn din første kuttet ca 3 inches bort fra der toppen av frontruten møter toppen av bilen.
3

Fortsett kutt langs sidene av bilen gjennom de vertikale støtter som hold toppen av bilen. Skjær gjennom støtter der vinduene møte døren eller kroppen av bilen. Fullfør kuttene ved å kutte den nedre kanten av bakvinduet.
4

Trekk den øverste delen av bilen av bilen. Det bør komme rett av. Den øverste delen av bilen kan være tung, så få noen til å hjelpe deg med å bære vekten av bilene øverste delen.
5

Grind ned kutt med vinkelsliper for å oppnå den ønskede formen. Det kan være lurt å runde kutt i stedet la dem rett kantet.
6

Sand og glatte kutt med et hjul jeksel. Bruk en ren klut, såpe og vann for å rense skitt av kjøretøyet.
7

Dekk til bilen med en bil dekke hvis du skal parkere bilen utendørs. Dette vil hindre regn og smuss kommer inn i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/105031.html

Previous:
Next:

cabrioleter