Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

Om Volkswagen Cabriolet Beetle

Volkswagen Cabriolet Beetle ble offisielt introdusert på slutten av 1940-tallet og ble inspirert av både Adolf Hitler og Ferdinand Porsche. Den opprinnelige modellen, med endringer som gjøres i den i hele år, ble produsert frem til 1980. I 2003 ble en ny versjon av det konvertible Beetle innført som inneholdt en kraftigere motor, bedre sikkerhet og en litt endret utvendig design. Historie

Volkswagen Beetle Convertible ble først introdusert i 1949, selv om det ikke gikk under navnet "Beetle". Kjent som The Heb, eller som Type 14A, og er tegnet av Josef Hebmuller og inneholdt en 1131-kubikk-centimeter, 25 hk motor. En annen VW Cabriolet, utviklet av Karmann i Osnabrück, ble også produsert i 1949. Denne versjonen ble først kalt Type 15 og senere ble kåret til Karmann Cabriolet før det ble kjent som VW Cabriolet Beetle. Denne versjonen ble produsert frem til 1980. I 2003 introduserte Volkswagen en ny generasjon Beetle, inkludert en ny VW Cabriolet Beetle.
Fremskritt
Askebegre ble lagt til bobla i 1950.

Gjennom årene har VW Beetle Cabriolet gjennomgått en rekke endringer. I 1950 var de mekaniske bremser erstattet med hydrauliske bremser, og et askebeger ble satt inn over startknappen av kjøretøyet. I 1960 ble en 34 hestekrefters motor montert, og toppfarten økte til 87 mph. I 1970 ble en 1,6-liters motor med 50 hestekrefter ekstra i tillegg til våren forstillingen. I 1973 ble det Beetle cabriolet kun tilbys som en Type 1303 LS, ellers kjent som "Super Beetle." Beetle Convertible ble avviklet 10. januar 1980, og gjeninnført i 2003 som en del av New Beetle lineup.
Interiøret har

Interiøret i New Beetle Cabriolet leveres som standard med en in-dash CD-spiller og en 10-høyttaler radio system, samt iPod og MP3-kompatibilitet i forhold til eldre modeller som bare inneholdt en AM /FM-radio. Den Startsperre III, en tyverisikring, kommer også standard. Den Startsperre III deaktiverer Beetle tenningen hvis noe annet enn digitalt kodet nøkkelen settes i tenningen. Oppvarmede seter kommer også standard.
Resultatutvikling
Den nye konvertible Biller har de mest porwerful motorene ennå.

En 2,5-liters, femsylindret motor med 150 hestekrefter leveres som standard i den nye VW Cabriolet Beetle som har 170 pund-fot dreiemoment ved 5000 rpm. De originale modellene inneholdt bare 25 hestekrefter motorer. En femtrinns manuell girkasse eller en sekstrinns automatisk girkasse med manuell overstyring modus er også tilbys i nye modeller. Den forhjulsdrevne VW Cabriolet får 20 mpg i byen og 28 mpg på motorveien. Grunnprisen for en VW Cabriolet er $ 26 390 som i 2010.
Design

The New VW Cabriolet Beetle kommer i et bredt spekter av farger, med matchende støtfanger og dør håndtere farger, og har en total kroppsvekt av 3,248 pounds. Akselavstanden er 98,8 inches med en lengde på 161,1 inches, en bredde på 67,9 inches og en høyde på 59,1 inches. Den avrundede fronten, som finnes på alle tidligere versjon av VW Beetle, har holdt seg intakt. Alle modeller leveres med 16-tommers lettmetallfelger og en avtagbar soft-top, samt galvanisert stål kroppen paneler. Nye farger ble tilgjengelig for eldre modeller som begynner i 1975.
Safety
Kollisjonsputer kommer standard på nye modeller.

The New Volkswagen Cabriolet Beetle leveres standard med ABS-bremser, fire kollisjonsputer, og kjørelys. Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer høydejusterbare sikkerhetsbelter, et dekk pressure monitoring system, en sammenleggbar rattstamme, anti-inntrenging side-effekten dør bjelker, elektronisk bremsekraftfordeling, anti-inntrenging side-effekten dør bjelker, og automatisk låsing dører som aktiverer en gang bilen treffer 8 mph.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/104896.html

Previous:
Next:

cabrioleter