Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

Hvordan Ride Med Top Min Down

Konvertible tilby en åpen riding erfaring som gjør at du og dine passasjerer en ubekymret eventyr som tilbys av noen andre transportmetoder. Forberedelse kan sikre at du får mest mulig moro ut av top-down turer. På grunn av den åpne innsiden av en cabriolet, er det også nødvendig å utøve noen forholdsregler før du treffer veien slik at du kan garantere sikkerheten for beboere og andre på veien. Instruksjoner
en

Spenn deg og sørge for at alle passasjerer spenne opp også. Dette bør gjøres ved kjøring eller ridning i hvilken som helst bil, men er spesielt viktig i et konvertibelt siden bilbeltet er det eneste som vil dempe beboere i tilfelle av en rollover eller betydelig innvirkning på kjøretøyet.
2

Bruk bilens hanskerom, stammen eller passasjerkabiner å sikre eventuelle lette elementer som kan bli skutt fra din kabinen.
3

Sørg for at eventuelle verdisaker kan enkelt lagres så at du kan skjule dem når du parkerer. Hvis du har tenkt å sette din topp opp når du er parkert, vurdere hvilken type topp på konvertible --- hard-eller soft-top --- og foreta en verdivurdering tilsvarende.
4

tie håret tilbake hvis du har langt hår. En toppløs bil kan føre til at håret til å fly fritt omkring som kan være et irritasjonsmoment, så vel som en sikkerhetsrisiko.
5

bruke solbriller hvis du kjører på dagtid.
6

Bruk en hatt og solkrem for utvidet kjøring i dagslys. Luen kan hjelpe skjerme øynene mot solens lys og beskytte deg ansiktet og hodebunnen mot solbrenthet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/105038.html

Previous:
Next:

cabrioleter