Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

2007 Saturn Sky Options

The Sky er Saturns sporty konvertible coupe at selskapet begynte å produsere i 2006 for 2007 årsmodell. Selv om Sky fått høye karakterer fra bil kritikere og faller i en relativt rimelig pris brakett for en sportsbil, var 2009-modellen den siste av Saturn Sky linjen på grunn av GMs beslutning om å faze ut Saturn merkevare. 2007 Sky er tilgjengelig i to modeller varianter, grunnmodellen og den røde linjen, som kan skryte av flere valgfrie ytelse øker. Performance Options

Potensielle eiere av 2007 Saturn Sky kan velge mellom basismodellen og den røde linjen. Grunnmodellen leveres som standard med en 2,4-liters inline fire-sylindret motor med dobbel overliggende kammer og 177 hestekrefter med 166 fot-lbs. dreiemoment. The Red Line blir litt bedre gass kjørelengde på anslagsvis 19-28 miles per gallon, mens standard-modellen får anslagsvis 17-26 mpg for by og på motorvei, henholdsvis. The Red Line versjonen tilbyr også en dobbel eksos, der grunnmodellen tilbyr et enkelt rørs eksos.
Velg Design

The Saturn Sky er tilgjengelig i mange forskjellige farger, inkludert svart, rød, grå, hvit, gul, blå, grønn, sølv perle og sølv grafitt. Du kan velge mellom en svart klut eller svart, rød eller brun skinn interiør og en svart eller brun myke konvertible toppen. Du kan også velge mellom malt legering all-season hjul som er standard med grunnmodellen og polert alu felger som er tilgjengelige på den røde linjen. Du kan også velge å legge til en bakre spoiler for begge modellene.

Comfort Options

The 2007 Saturn Sky har mange komfort og praktiske alternativer tilgjengelig. Skys er tilgjengelige med cruise control, et oppbevaringsrom foran konsollen, ekstern trunk utgivelsen, servostyring, 12-volts strømuttak, klimaanlegg, skinndetaljer og On-stjerners tjeneste. Det er også en AM /FM stereo med CD-spiller og aux-inngang for avspilling av dine MP3-filer, samt en hands-free oppsett for din mobiltelefon. Du kan også velge å ha en seks-plate i-dash CD-skifter, metall pedaler og ratt radio og cruise kontroll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/104990.html

Previous:
Next:

cabrioleter