Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

Slik installerer du en Wrangler JK Soft Top

Jeep Wrangler JK er tilgjengelig med flere forskjellige topp kombinasjoner som inkluderer hard top, soft top, og en dobbel topp alternativ som inkluderer begge. I den doble topp-modellen, er den myke topp ofte fjernet for å gi ytterligere lagring i kjøretøyets bakre del når den harde toppen er i bruk. Her er de spesielle nødvendige skritt for å re-installere Wrangler JK myk topp. Du trenger product: # T30 Torx hode driver Gummiklubbe
Vis flere instruksjoner
Installere Soft Top
en

Fjern hard topp før du begynner soft top installasjon .
2

Installer dørkarmer ved å plassere pinnen på rammen til montering hullet på karosseriet deretter sette rammen inn i gummipakningen nær toppen av frontruten. Fest klipsene og stram knotten på toppen av rammen. Selv om det ikke er strengt nødvendig, feste karmene tillate for enkel montering av dørene når det er behov for kjøring på vei.
3

Re-feste pivot brakettene til sportsbar med fire skruene som ble fjernet da den ble frakoblet. Dette vil kreve # T30 Torx hode driver. Festepunktene på sportsbarer kan være skjult av sportsbar dekselet. Hvis dette er tilfelle, pakk dekselet for å feste pivot brakett deretter re-zip.
4

Plasser myk topp på baksiden av jeep. Sørg for at baugen peker fremover og at de buede deler av baugen peker oppover.
5

re-feste knokene på baugen til pivot parentes. Hvis nødvendig kan du trykke på knokene forsiktig med gummihammer for å bidra til å sette dem på plass.
6

Installer pivot skruen med hjelp av # T30 Torx hode driver. Vær forsiktig så du ikke over-stramme skruene, som de lett kan strippe hvis for mye makt blir brukt.
7

Åpne swing porter på baksiden av Jeep å heve myk topp. Det kan lagres i selve baksiden av Jeep når top-down drift er ønskelig.
8

Koble fra og flytte solskjermer til siden.
9

Hev toppen ved å ta tak i midten og side buer og heve toppen opp og over sportsbar. Fronten av toppen bør komme til å hvile på toppen av frontruten.
10

Undersøke de beste stopperne over dørene og pass på at de ikke er fanget mellom toppen og dørkarmen.
Side 11

Koble header låsene til løkkene på toppen av frontruten. Bare koble låsene, men ikke fullt engasjere dem.
12

Lukk swing gate på baksiden av kjøretøyet.
13

Trekk seilet paneler over ryggen taket buer.
14

Installer holderne for seil panelet inn i sidekanalene av kroppen. Delvis installere seil panel stopperne inn i kroppen. La de siste tre inches av bakvinduet løs. Gjør dette på begge sider.
15

Installer sidevinduene ved å feste vinduet midlertidig til borrelås i bakre hjørne. Begynn å lukke glidelåsen, men bare ca 1 cm.
16

Installer foran vinduet holderen inn døren kanal. Pass på at holderen sitter skikkelig og riktig plassert på dørkarmen.
17

Lukk glidelåsen langs den øvre kanten av vinduet.
18
19

Monter svinge porten bar over receiveren nederst på bakruten. Den myke delen av pakningen skal plasseres ned og utover så det vil forsegle med swing gate når den er lukket.
20

Installer bakruten ved å starte glidelåsen ender på nedre venstre hjørne av bakvinduet. Kontroller at glidelåser er riktig justert for å unngå å skade dem.
21

Lukk glidelåsen på høyre side av vinduet.
22

Sett swing gate bar inn i svinge gate parentes.
23

Trykk ned på den myke toppen baugen på baksiden av toppen, mens du fester seilet panel stopperne til kroppens side kanal.
24

Install taket holderne inn i kanalene over dørene. Begynn foran og arbeid mot baksiden.
25

Fullt engasjere låsene over frontruten og flytte solskjermer tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/105020.html

Previous:
Next:

cabrioleter