Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

Slik plasserer toppen og ned på en Cabriolet VW Cabriolet

Nyter været mens du kjører er en fordel å eie en Volkswagen Cabriolet cabriolet. Å vite hvordan man skal sette toppen ned manuelt sikrer at du kan stoppe og nyte solen i ansiktet ditt når du kjører nedover gaten. Én person kan gjøre dette på mindre enn 10 minutter, når de har blitt kjent med prosessen. Hvis en boot cover er tilgjengelig, legger det til rent utseende på bilen, men det er ikke nødvendig å kjøre med taket nede. Du trenger
Boot (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
Topp
en

Finn låsehendelen foran fører og passasjer sider av kjøretøy toppen. De er mellom solskjermen og sidevinduene. Trekk ned med litt kraft og trykk den lille utløseren som du trekker. Gjør dette på begge sider.
2

Trekk håndtakene mot frontruten som du skyver opp og tilbake på samme tid for å frigjøre krokene fra bilen og flytte den konvertible etterfyll unna frontruten. Klikk på håndtakene tilbake til en lukket posisjon som du skyver den øverste tilbake.
3

Skyv toppen og ned og tilbake mot baksiden av bilen mens pent presser materialet inn i folden opprettet av bevegelse av toppen.
4

Klikk toppen på plass på begge sider, slik at det låses på plass for sikker kjøring. Hvis du har en oppstart, kan du sette den på plass nå.
Boot (valgfritt)
5

Åpen bagasjerommet og slipp sikkerhetslåsen ved å dra knotten på venstre side av stammen, og trekk den høyre stropp til å kaste baksetet fremover.
6

Fjern og sett boot over brettet opp og skyv kroker inn i hempene like over bagasjerommet området.

7

Fest den delen av støvelen som er inni Cabriolet til undersiden av stammen hylle med borrelås.
8

Bruk kroker eller snaps på støvelen for å feste sidene, sette setet opp igjen til den klikker på plass, og VW Cabriolet er klar til å kjøre med taket nede.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/105025.html

Previous:
Next:

cabrioleter