Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan lese Firestone Tire Modeller

Firestone gjør dekkene for hundrevis av forbrukerprodukter og kommersielle kjøretøyer. Som et resultat , finne de riktige dekk til bilen din , og synes å være en vanskelig oppgave . Informasjonen du trenger for å erstatte Firestone dekkene er rett på dekk selv. Etter at du har denne informasjonen, kan du bruke Firestone hjemmeside for å bestille dekk . Instruksjoner
en

Se en av dekkene på bilen din , lese den sett av bokstaver og tall langs siden av dekket.
2

Konsentrer deg om det første settet med tegn, som blir etterfulgt av en skråstrek ( /) . Det første settet begynner med en bokstav som indikerer hvilken type kjøretøy . For personbil , vil brevet bli " P." De neste tre tall er bredden på dekket i millimeter .
3

Se på tallet etter skråstreken . Det representerer dekkets forholdet mellom høyde og bredde. Den neste bokstaven er den type dekk . For eksempel, hvis det er "R ", som betyr at det er radialdekk . De to neste tallene er diameteren på hjulet.
4

siste settet med tall og bokstaver etter mellomrommet indikerer belastningen indeksen og hastigheten symbol.
5

gå til Firestone Web dekk verktøyet (se Ressurser) for å finne de riktige dekk . Du vil plugge i informasjonen du fikk i trinn 1 til 4 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101690.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold