Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan få et reservehjul ned på en Chevrolet Express Van

Chevrolet Express bruker en smart oppsett som maksimerer tilgjengelig plass til å lagre den van reservedekket. Snarere enn å lagre i dekket i lasterommet, noe som ville redusere lasterom, lagrer Chevrolet det under kjøretøyet. Tilgang til dette dekket kan virke vanskelig, men det er ikke. Prosessen er egentlig enkelt, takket være en dual-bruk verktøyet sett følger med Chevrolet Express. Du trenger
Chevrolet Express van tok satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bakdøren av Express van. Se i passasjer-side bakre hjørne av bagasjerommet. Du vil se verktøysett. Drei vingemutteren mot klokken med hånden for å løsne verktøyet sett. Hvis Express er den 15-passasjer modell (de fleste er ikke det), er verktøyet sett under baksetet.
2

Fjern hjulmutternøkkel og de to lik lengde stenger fra verktøyet sett . Du vil bli etterlater en tynnere stang, jekken og jack håndtaket.
3

Koble de to lik lengde stenger sammen for å gjøre en lang stang. Endene har beslag som tillater dem å koble til. Koble hver ende av den lange stangen til den lille porten på siden av hjulmutternøkkel. Sluttresultatet skal se ut som bokstaven "L"
4

Finn heise akselen hullet på passasjersiden av bakre støtfanger. Sett inn den lange stangen enden av verktøyet inn i dette hullet. Du vil gripe hjulmutternøkkel enden av verktøyet.
5

Roter verktøyet mot klokken. Som du slår, vil du legge merke til at reservedekket begynner å senke fra undersiden av bilen. Det vil være synlig rett under støtfangeren bak. Fortsett å senke inntil reservehjul treffer bakken, og kabelen har nok slakk for deg å trekke den ut fra undersiden av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101474.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold