Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Endre Transmission Fluid på en Hydra-Matic 4T65-E Transmission

Ta vare på Hydra-Matic 4T65-E overføring krever endre overføring væske på en jevnlig basis. Som med motorolje, krever overføring væske endring når den blir skitten og oversvømt med metallpartikler. Prosessen med å endre fluidet er relativt lik den for oljeskift og det kan gjøres på under en time under ideelle forhold. Hydra-Matic 4T65-E overføring pan ikke har en tappeplugg, noe som gjør oljeskift potensielt rotete hvis de ikke håndteres riktig. Du trenger
Dextron eller tilsvarende overføring væske
Drensvannsoppsamler
Transmission væskefilter
Transmission væske pannen pakningen (etter behov)
Floor jack
Jack står
Ratchet og socket satt
Shop håndkle
Newspaper
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og koble fra minuspolen fra batteriet. Bruk et gulv jack å heve bilen og sted bukker under for ekstra støtte. Dette vil gi den nødvendige klarering for å arbeide under bilen.
2

Finn Hydra-Matic 4T65-E Drivverkets væske pannen. Overføringen bunnpannen ligger akterut på Motoroljesumpen. Legg inn aviser rundt dette området og posisjon en lukkbar renne pannen under overføring væske pannen.
3

Bruk en skralle og socket for å fjerne de 20 boltene som holder overføring væske pannen til bunnen av overføring. Start med å løsne boltene på den ene siden av pannen, slik at væsken renne ut mens du arbeider. Etter nok væske har rent ut, gjenta prosessen med boltene på den andre siden. Fjern boltene og senk væske pannen fra overføringen mens tømming av gjenværende væske i avløpet pannen.
4

Inspiser bunnen av pannen for metall fragmenter. Hvis overføring væske pan har en magnet for å samle metall, rengjør den før gjenbruk.
5

Fjern pakningen rundt montering området for pannen og inspisere den for sprekker og andre tegn på aldring. De fleste varianter av Hydra-Matic 4T65-E ansette en gjenbrukbar gummipakning. Hvis du har denne type pakning, bruk den når du installerer væske pannen. Ellers bruk en ny væske pan pakning.
6

Trekk overføring væske filtrere ut av runden plast stuss. Hell eventuell innestengt væske i avløpet pannen. Monter det nye filteret ved å feste den til plast stuss.
7

Fjern alle rester fra pannen ved å tørke det ned med en klut. Plasser pakningen på montering området og løft pannen på plass. Fest boltene i pannen for hånd for å holde den på plass. Deretter moment boltene til 10 fot-pounds.
8

Finn og fjern overføring væske peilepinnen. Plasser en trakt inne i fyllerør. Hell den riktige mengde av Dextron eller tilsvarende overføring væske inn i fyllerøret. Se i bilens eiere manual for riktig mengde væske til å bruke. Ikke fyll overføring. Flytt renne pannen ut av veien og kast avisen.
9

Fjern bukker og senke bilen til bakken. Koble minuspolen til batteriet og starte bilen. La bilen kjøre i ca fem minutter og sjekk under for eventuelle lekkasjer. Slå bilen av og sjekk overføring væske nivået med peilepinnen. Legg til mer overføring væske om nødvendig. Ta den brukte væske i avløpet pannen til nærmeste bildeler stikkontakt eller verksted for riktig avhending.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133142.html

Previous:
Next:

oljeskift