Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> bil repossession >> Content

Hvordan finne en bil hvis den er i Repo

repossession er den juridiske prosessen med en utlåner ta pant i varetekt når låntaker misligholder lånet betalinger . Generelt innebærer repossession prosessen utlåner sender låner en melding om intensjonsavtale for å ta tilbake en gang tre påfølgende månedlige betalinger har vært savnet . Utlåner kontrakter deretter en slepe-og utvinning tjenesten . Oppgangen tjenesten besøker så låner arbeid og hjemmeadresse å ta besittelse av sivile kjøretøy. Instruksjoner
en

Kontakt utlåner. Se på den nyeste kunngjøringen eller uttalelse sendt av utlåner . Finne telefonnummeret for juridisk avdeling eller samlinger avdeling . Ringe avdelingen og be om å få snakke med en veileder. Spør veileder for navnet og telefonnummeret til slepe-og utvinning tjenesten , samt hvor mye utlåner er villig til å akseptere for å frigjøre repossession orden .
2

Telefon tauing og utvinning tjenesten . Spør sleping og utvinning tjenesten representant for navnet , telefonnummeret og adressen til impound verksted eller repossession mye der bilen blir holdt. Spør om gebyrer involvert for å gjenopprette bilen . Vanligvis vil dette omfatte en utvinning gebyr og avgift for lagring .
3

Gå til beslaglegge eller repossession mye. Betal utvinning og lagring avgifter . Få en kvittering for innbetalinger og et manifest liste fra partiet som viser hvert personlige element igjen i bilen på overtakelsestidspunktet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/car-repossession/100741.html

Previous:
Next:

bil repossession