Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> bil repossession >> Content

Hva gjør du når den Repo Man Leveres i California

få tilbake en bil i California, må et finansieringsselskap gjøre det lovlig. Lovene som regulerer repossession sier at hvis du standard på betalinger, utlåner kan ta bilen uten å gi varsel. Hvis du vet at bilen er i overhengende fare for å bli overtatt, kan du ta flere skritt før og etter repo mannen kommer. Identifikasjon

I California er det repo mannen må være lisensiert og er også nødvendig å arbeide med en gyldig lisensiert byrå. Hvis du er tilstede når bilen blir tatt, spør sjåføren for identifisering. Selv om dette ikke kan stoppe repossession oppstår, hvis du senere finner ut at sjåføren var ulisensiert, vil repossession anses som ulovlig.
Dokumentasjon

Hold kopier av alle dokumentene mellom deg og utlåner. Dette vil være viktig hvis du bestrider det beløpet du skylder. Viktige dokumenter inkluderer bevis på utbetalinger, innledende salg papirer og eventuelle notater av samtalene du har hatt med utlåner.
Tøm Vehicle
p Hvis bilen din blir overtatt, har du rett til å tømme den for dine eiendeler. Hvis du vet at repossession er overhengende, gjøre dette umiddelbart. Hvis bilen er tatt når du ikke er til stede, kan du ikke få sjansen til å hente eiendelene dine. Når det har blitt tatt med til en lagringsplass mye, kan du bli pålagt å betale en avgift bare for å gå inn i bilen for å fjerne eiendeler.
Notice of Intent

finans Selskapet er pålagt å gi deg beskjed om eventuelle ventende salg av bilen din minst 15 dager før noen handling. Innkalling til salg bør omfatte hvordan du kan få bilen tilbake, blant annet hvor mye det vil koste, hvordan og hvem du skal betale, og eventuelle andre konkrete ting som må gjøres for å få herredømme over bilen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/car-repossession/100745.html

Previous:
Next:

bil repossession