Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> bil repossession >> Content

Informasjon om Bil repossession lover i North Carolina

Bil repossession i North Carolina er tillatt så lenge det ikke bryter freden. Det er ingen rett på bilen innløsning etter foreclosure og salg av kjøretøyet. Bilskilt fra kjøretøyet forblir eiendom skyldneren. Rettighetene til finansieringsselskapet
En mangel balanse kan være skyldig etter at bilen er solgt. p Hvis du savner en betaling på en bil i Nord-Carolina, er det best å kontakte finansieringsselskap for å unngå en repossession. Når bilen er overtatt, har finansieringsselskapet rett til å be for sen betaling, pluss kostnaden for repossession, eller å be om hele beløpet av lånet skal betales.
Rettigheter Skyldneren
Vanskelige økonomiske tider har økt antallet repossessions.

I North Carolina en frivillig repossession er når en debitor prøver å returnere bilen i et forsøk på å tilbakeføre ansvaret. Hvis bilen skal selges eller auksjoneres, vil skyldneren bli varslet om tid og sted. Repossession selskaper i Nord-Carolina er ikke nødvendig å tillate personlige elementer som skal fjernes fra et kjøretøy.

Grunner for repossession
North Carolina kreditorer kan ta tilbake bilen basert på antatt finansiell risiko.

North Carolina kreditorer har rett til å ta tilbake eiendommen for andre grunner enn betalingsudyktig betaling. En finansieringsselskap kan ta tilbake et kjøretøy hvis kontrakten sier at du må bære forsikring på bilen, og dekningen er bortfalt. Biler kan være repossessed hvis din økonomiske situasjon har endret seg, og kreditor føles situasjonen er en risiko for lån standard.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/car-repossession/100742.html

Previous:
Next:

bil repossession