Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> bil repossession >> Content

Hvordan Rapport Plassering av en bil til Repo Man

repossession agenter - eller repo menn - samle biler som er sikkerhet for lån som er misligholdt eller forfalt. Hvis du ikke vil at repossession agenten som kommer inn på din eiendom uten din viten, kan du gjøre avtaler med selskapet for å ha bilen plukket opp. Ofte, hvis du hjelper en agent i utvinningen av kjøretøyet, vil agenten gi positive kommentarer til utlåner din. Disse kommentarene kan hjelpe i framtidige forhandlinger med långiver eller på forhold knyttet til kreditt-poeng. Finne riktig repossession agent for å hente bilen tar vanligvis bare et raskt søk. Instruksjoner
en

Merk din nummerskilt. De fleste repossession agenter vil ønske å matche din nummerskilt med nummer på bilen de søker å samle.
2

Kontakt banken eller finansieringsselskap som ga lånet for ditt kjøretøy. Når du fortelle utlåner at du er klar til å snu bilen over til en repossession agent, vil selskapet ha agenten kontakte deg. Kontaktinformasjon til utlåner din ofte kan bli funnet på den månedlige kontoutskriften som er sendt til deg.
3

Søk i telefonboken. Hvis du ikke klarer å kontakte utlåner, se i telefonkatalogen for å finne repossession agenter i ditt område. Fortell agenten ditt navn og informasjon om bilen for å finne ut om han har blitt leid inn for å hente bilen. Repossession agenter ofte kan bli funnet under kategoriene av sleping og utvinning tjenester, repossession agenter eller auto utvinning.
4

tilgang til en elektronisk database. Hvis et lokalt søk beviser mislykkede, ofte profesjonelle organisasjoner som American Recovery Association har online databaser som liste lisensiert repossession bedrifter i ditt område.
5

Be om dokumentasjon. Før du slår bilen over til en repossession selskap, insisterer på dokumentasjon som viser at selskapet har blitt leid inn av långiver for å samle inn bilen. Behold en kopi av dokumentasjonen for filene dine.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/car-repossession/100739.html

Previous:
Next:

bil repossession