Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> bil repossession >> Content

Fremgangsmåte for Auto repossession

Når en forbruker kjøper en bil ved hjelp av bank eller kredittkort union finansiering eller forhandler finansiering, beholder utlån foretaket besittelse av bilens tittelen før lånet er fullt avskrevet av den som låner gjennom månedlige utbetalinger eller salg eller handel av den kjøretøy. I forekomsten låntakeren ikke oppfyller sin månedlige betalingsforpliktelse, utlåner institutter sin rett få tilbake lånet sikkerhet, som er den bilen. Instruksjoner
en

Send melding om savnet betaling (s). Mail låner et varsel om at betalingen (e) har vært savnet, og må gjøres opp. Inkludere instruksjoner for hvordan du skal betale restskatt, samt en advarsel om at ytterligere tapte betalinger vil resultere i repossession av kjøretøyet. Gjør periodiske telefonsamtaler til de som låner for å forsøke å samle de tapte betalinger.
2

post til en Notice of Intent få tilbake. Inkluder lånet nummer, beløpet og skyldte, betalingen adresse, låntakers navn og adresse og fristen for betaling. Sende varsel via USPS Certified Mail til låntakers adresse.
3

Søk om en avgift. I noen jurisdiksjoner utlåner må bevise sin rett få tilbake ved å gi bevis på tittelen kravet og låneavtalen. Telefon Clerk av Domstolens kontor for å finne ut om en avgift for er nødvendig for å ta tilbake bilen. Be om en avgift program, fullfører jeg og sende dem til retten kontorist.
4

Leie en recovery etaten. Forsyne utvinningen byrå med bilens merke, modell, år og farge. Oppgi navn og både hjem og arbeid adressen til den som låner, samt avgift for gitt av retten, hvis det er aktuelt. Har gjenopprettingsagenten repossess bilen.
5

Send repossessed bil å auksjonere for salg. Samle det høyeste budet.
6

post til en samling varsel til låntaker for det skyldige beløpet på lånet, minus bilens auksjonen provenyet. Dersom låntakeren ikke betaler, sende en sivil rettssak i krets eller små krav domstol i henhold til statens jurisdiksjon til å samle mangel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/car-repossession/100740.html

Previous:
Next:

bil repossession