Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> bil repossession >> Content

Hvordan kjøper jeg Bank Overtatte Cars?

Banker som repossess biler tilby under-markedet priser til smarte investorer som vet hvor å få øye på en god avtale. Du vil se biler fra inneværende år og kjøretøy som har få mekaniske problemer til sterkt reduserte priser. Finansinstitusjoner ta tilbake biler som de lån når en låntaker ikke klarer å foreta månedlige innbetalinger. Banker som repossess biler tilby dem til kjøpere; slikt salg bidra til å kompensere bankene for pengene de tapte på grunn av kriminelle tidligere bileiere, og at de kommer tilbake til sin primære virksomhet for å låne penger. Salg av overtatte biler vanligvis finner sted på auksjoner. Instruksjoner
en

Finn banker som selger overtatte biler. Kontakt finansinstitusjoner i byen din og finne ut når neste bil auksjon finner sted. Dette arrangementet vil gi deg muligheten til å finne biler av denne typen.
2

Etablere kontakter med bedrifter som selger denne formen for bil. Se i byen katalogen for å finne selskaper som selger overtatte biler. Du kan også gå online til populære auksjonssider som Ebay.com å finne forhandlere i byen din som spesialiserer seg på denne typen salg.
3

Få penger til å betale for kjøpet. Bruk penger fra sparekonto til å finansiere transaksjonen. Hvis du ikke har kontanter, vurdere å åpne opp en linje av kreditt med banken din. Tren et forhold med en venn som vil foran kostnaden for hver avtale du finner på nettet eller offline.
4

granske bilen før du kjøper den. Spør noen som vet om biler til å følge deg til auksjonen og se etter eventuelle åpenbare reparasjoner eller problemer som ligger under panseret. Du vil også ønske å vite om bilene du viser har en historie med noen ulykker eller fender-Benders.
5

Gjør deg kjent med hvordan en bil auksjon fungerer. Du må vite den totale kostnaden for å kjøpe en långiver-eide kjøretøy. Noen auksjoner betalt budgivere en avgift for å komme inn på arrangementet. Ikke gjør et tilbud på alle kjøretøy som du ikke har tenkt å kjøpe fordi du risikerer å tape penger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/car-repossession/100734.html

Previous:
Next:

bil repossession