Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> bil repossession >> Content

Hva skjer i reposession ?

Hvis du er avhengig av bilen for å få deg til skole, arbeid , butikken og andre steder , vil du unngå repossession . Misligholde billån , unnlater å kjøpe bil forsikring eller å ha en utløpt leiekontrakt kan føre til at kjøretøyet blir overtatt . Anfall

Når bilen blir overtatt , kreditorer vanligvis gripe kjøretøyet . Noen kreditorer ansette slepe-selskaper å gripe bilen. Andre kreditorer gjør godtar du å installere elektroniske deaktivere enheter i bilen for å hindre bilen fra å starte hvis du standard på bil betalinger .
Auksjoner

Etter at bilen har vært overtatt , kreditorer avgjøre om bilen vil bli holdt for kompensasjon eller videreselges på auksjon . Ifølge Federal Trade Commission , må kreditorene informere deg om auksjonen dato, tid og sted , slik at du kan delta i budgivningen om du så ønsker .
Potential

repossession kan ha en negativ innvirkning på kreditt rapporten , og potensielt føre långivere til å nekte deg kreditt i fremtiden . For å hindre en repossession , ringe kreditor for å prøve å gjøre betalingsordninger . Husk kreditorer er ikke lovpålagt å gjøre en avtale med deg når du standard på din bil lån .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/car-repossession/100748.html

Previous:
Next:

bil repossession