Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> bil repossession >> Content

Hvordan legge til en Lien til North Carolina Tittel

Legge til en lien til en bil tittelen lar deg ta bilen dersom visse vilkår ikke er oppfylt, slik som gjeld betalinger . Med hjelp av North Carolina Division of Motor Vehicles nettside, kan du få tilgang til riktig form og fullføre hvis før du besøker din lokale kontoret . Om tittelen allerede er registrert i en annens navn eller har en løpende lien holder, kan du fullføre oppgaven . Instruksjoner
en

Gå til North Carolina Division of Motor Vehicles ( ncdot.org ) og klikk på "Vehicle Services " linken som ligger øverst . Klikk på " Liens på en tittel . "
2

Klikk på "Lien Recording program ( MVR - 6 ) " for å laste ned skjemaet . Skrive den ut og fullføre det med all lien informasjon som lien innehaverens navn og adresse, lien data . Det er også et kjøretøy og eier seksjon . Gebyret er $ 15 per 2011 .
3

Meld form foran en notarius. Kontakt din lokale bank eller biblioteket for å se når en notarius vil være i og hva avgiften vil bli. I de fleste tilfeller er tjenesten gratis for medlemmer .
4

Bring skjemaet og avgiften til din lokale Department of Motor Vehicles lisens plate kontor eller det sentrale kontoret i Raleigh. Klikk på " Kontorsted Seksjon " for å finne en DMV kontor nær deg .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/car-repossession/100750.html

Previous:
Next:

bil repossession