Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> bil repossession >> Content

Hva skjer med en tittel når bilen er avskrevet?

Fordi hver assurandør nærmer politikk annerledes, sjekk med ditt forsikringsselskap for de spesifikke detaljer om din automatisk forsikring om totaltap. Når en bil er totalt, vil forsikringsselskapet byrå sammenligne kostnadene for reparasjoner til verdien av bilen på det tidspunktet. Hvis forsikringsselskapet anslår kostnadene for reparasjoner for å være større enn verdien av bilen, da bilen vil mest sannsynlig bli avskrevet, uavhengig av mengden av gjenværende saldo på bilen. Beskrivelse

Ifølge GEICO Bilforsikring, hvis klienten politikk inkluderer Total Loss Dekning og politikken innehaveren regelrett eier bilen, vil forsikringsselskapet få tittelen fra eieren og betale til eieren selve kontanter verdien av bilen etter fradragsberettigede og gjeldende statlige avgifter og skatter har kommet til rette. Når forsikringsselskapet overtar tittelen, annonserer selskapet og aksepterer bud fra berging kjøpere eller Skraphandlere å kjøpe bilen for reservedeler og skrap.
Finansiert Kjøretøy
p Hvis forsikringstakeren ikke har fullført finansiering for sine kjøretøy og utlåner er fortsatt skyldte penger for bilen, betaler forsikringsselskapet finansieringsselskapet. Hvis den faktiske kontanter verdien er større enn det resterende beløpet av finansiering på bilen, da bilens eier er betalt forskjellen. Uavhengig av finansiering problemer, absorberer forsikringsselskapet tittelen på bilen og selger bilen til høystbydende. Hvis den faktiske pengeverdi tildelt utlåner ikke dekker den gjenværende balansen i finans, er forsikringstakeren ansvarlig for å betale resten av lånet balanse.
State Forskrift

Hver stat avgjør hvorvidt eieren av et totalt kjøretøy kan beholde den. Fordi det er ingen etablert standard for totaltap forsikring i USA, forblir fremtiden for bilen din det samme. Hvis bilen er totalt, antar forsikringsselskapet kontroll over tittelen din med mindre du ønsker å holde bilen uansett grunn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/car-repossession/100749.html

Previous:
Next:

bil repossession