Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> bil repossession >> Content

Bil repossession Lover i Canada

Bil repossession lover i Canada variere fra provinsen. Enten bilen vil være repossessed avhenger av faktorer som provinsen du bor i og hvor langt bak du er med betalingene. Kjøretøy repossession er noe å unngå så det har en negativ innvirkning på din kredittverdighet og gjør det vanskelig å få bilfinansiering og andre lån i fremtiden. Repossessing eller saksøke

kanadiske provinser har ulike lover knyttet til bil repossession . I enkelte provinser , forhandlere lov til å både saksøke debitor og overta bilen , mens andre steder er de bare lov til å saksøke og la retten avgjøre hvem som beholder besittelse av bilen. Noen provinser tillater repossession uten saksøker .
To tredjedels Rule

I Ontario , den såkalte "to- tredjedeler regelen " gjelder vedrørende finansiert kjøretøy repossession . Hvis mer enn to tredjedeler av den finansierte beløpet på bilen allerede er betalt , er långiver ikke lov til å gripe den. Han har rett , men å saksøke kjøperen for det utestående beløpet .
Vehicle beslag i tilfelle konkurs

fleste provinser tillater en konkurs person å holde en bil verdsatt til en spesifisert beløp. Hvis bilen din har en estimert verdi innen den angitte fristen, vil det ikke bli beslaglagt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/car-repossession/100733.html

Previous:
Next:

bil repossession