Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> bil repossession >> Content

Frivillig Auto Repo Options

For de fleste bruker kreditt er den eneste måten å kjøpe en ny eller brukt bil. Det er viktig å huske, men at før du gjør ditt endelige betalingen, kreditor fortsatt har viktige rettigheter til at kjøretøyet. Hvis du får bak på betalinger, har kreditor rett til å ta din bil, ofte uten å gå til retten eller advare deg på forhånd. For å unngå dette, er ett alternativ å returnere bilen frivillig til forhandleren eller bank, kalles frivillig repossession. Tilbake til utlåner
p Hvis din økonomi endrer plutselig, kan du kontakte utlåner for å diskutere alternativer. Mange vil være enige om forsinkede betalinger, for et gebyr. Dersom, på grunn av å miste en jobb eller annen ekstrem økonomisk stress, dette er ikke et alternativ for deg, kan du gi bilen tilbake til banken eller forhandler. Selv om dette ikke negere gjelden, vil det spare utlåner noen repossession kostnader og dermed kan redusere beløpet du skylder. Kreditor har da muligheten til å enten holde bilen som kompensasjon eller å videreselge det. Ved lov, utlåner vil informere deg om hva de velger å gjøre, og du har visse rettigheter for å sikre en rettferdig salg.
Advarsler

Husk at retur bilen vil redusere det beløpet du skylder kreditor, men du er fortsatt ansvarlig for å betale dine lån mangler. I tillegg, hvis utlåner velger å fortsatt rapportere repossession til kreditt-byråer, betyr det ikke nødvendigvis positivt på deg.

Sikre at du får tilbake alle dine personlige eiendeler igjen i bilen eller økonomisk kompensasjon. Dette inkluderer ikke noen produkter fysisk koblet til eller endret på kjøretøyet, for eksempel lyd spillere eller bagasjehyller.
Andre alternativer

Før frivillig snu i bilen din, ringe kreditor for å få en payoff beløp, og deretter prøve å finne ut hvor mye du kan selge bilen for. Bruk blå bok priser og lokale annonser. Hvis det ser ut som om du kan selge bilen for nær payoff beløp, er dette et mye smartere alternativ, spesielt for kredittvurdering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/car-repossession/100744.html

Previous:
Next:

bil repossession