Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> bil repossession >> Content

Hvor lenge har du Etter repossession å lage ordninger for å få det tilbake?

Å se en bil som repossessed er opprørende. Det er ingen føderale lover om repossession og hver stat er forskjellig i forhold til sine egne lover. En bil kan gjenvinnes når den har blitt overtatt. Men den personen som var å gjøre betalinger må oppfylle visse kriterier for å gi vederlag før bilen er solgt på auksjon for kreditor å hente inn sine tap. California

Ifølge forskriftene i California, når en bil har blitt overtatt, må personen gjøre betalinger bli varslet innen 48 timer etter repossession. Mens et salg kan skje, må kreditor eller repossession etaten gi 15 dagers varsel om mulig salg innen 60 dager etter repossession av kjøretøyet. Bilen kan kreves tilbakebetalt hvis personen som skulle gjøre betalinger gir kreditor alle tilbake betaling for bilen samt betale noen repossession avgifter i løpet av denne tidsperioden.
Illinois

Ifølge Illinois lover, er det mulig å gjenvinne bilen hvis den er overtatt av kreditor. Hvis låntakeren har betalt 30 prosent til 50 prosent av bilens verdi, er det mulig å få bilen tilbake ved å betale de manglende bil betalinger sammen med repossession avgifter og eventuelle forfalte renter. Dette kan bare gjøres i løpet av de første 21 dagene etter repossession og kan ikke gjøres hvis bilen er overtatt en gang. Dersom låntaker skylder mindre enn 30 prosent, vil de bli pålagt å betale det totale beløpet på lånet samt repossession avgifter og renter. Dette kan skje før bilen er solgt av kreditor.
Ohio
p Hvis bilen er overtatt i Ohio, har kreditor fem dager på å varsle forbruker av repossession. For å få bilen tilbake, må det forbrukeren betale alle tilbake betalinger, repossession kostnader, samt et depositum som kan tilsvare opptil to månedlige utbetalinger. Dersom forbrukeren ikke kan gjøre disse utbetalingene, vil de bli varslet om salget av kjøretøyet som kan kombineres med repossession varsel.
Forebygge repossession
p Hvis en forbruker innser de ikke er i stand til å foreta en betaling for kjøretøyet sitt, bør de snakke med kreditor og se hvilke ordninger kan gjøres. Den utlåner kan være villig til å suspendere betaling for en måned. Når bilen har blitt gjenopprettet fra repossession, er det viktig å holde betalinger i tide for å unngå en andre repossession som kan føre til et permanent tap av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/car-repossession/100752.html

Previous:
Next: No

bil repossession