Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> auto lån >> Content

Hvordan Anta Utbetalinger ved en Fifth Wheel RV

En femte hjulet RV er en tauet bobil og lastebil kombinasjon. Begrepet kommer fra en avledning av hest og vogn der hesten trukket en coach. Kombinasjonen lastebil og camper trailer er konstruert for lang, rolig reise. Når RV trailer er parkert og koblet til ekstern strøm, vann og kloakk, serverer lastebil som passasjer transport kjøretøy. Femte hjulet RVs kan være dyrt, og noen eiere vil tillate andre å overta lån betaling. Instruksjoner
en

Spør RV dealership eller utlåner dersom det tillater betalinger for å bli antatt. Noen vil fastsette person forutsatt at lånet gjennomgår en kredittsjekk.
2

Skriv en forutsetning om lån betalinger kontrakt. Tittel dokumentet "Lån Assumption" eller lignende ordgyteri. Liste ditt fulle navn og adresse, navn på utlåner, lånenummer og betaling adresse, fullt navn og adresse på den som forutsatt lånet, samt merke, modell, år, og VIN nummer av bilen og RV trailer. Noen kontorrekvisita butikker vil gjennomføre pre-laget forutsetning maler.
3

Execute dokumentet foran en offentlig notarius vitne. Har dokumentet stemplet og registrert i notarius logg. Faks eller mail en kopi av dokumentet til utlåner eller RV dealership.
4

Gå til nærmeste Department of Motor Vehicle avdelingskontor og overføre lisensen tag og registrering.
5

Fjern den femte hjulet RV fra auto forsikring og har den personen forutsatt lånet betalinger gi deg en kopi av hans forsikring, bekrefter den femte hjulet RV har blitt lagt til sin forsikringsdekning.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-loans/100631.html

Previous:
Next:

auto lån