Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> auto lån >> Content

Hvordan få renter Redusert på en bil betaling

Redusere renten på en auto lån kan hjelpe hvis du opplever en økonomisk motgang. Finansielle analytikere anslår at 70 prosent av amerikanerne foreta innbetalinger på auto lån med varierende rentesatser. Forskning renter av ulike finansielle långivere for å se om du kan redusere utbetalingene. Organisere finansiell informasjon for å presentere for potensielle långivere. Du trenger
Dokumentasjon av økonomisk motgang og nåværende låneavtalen
økonomisk motgang brev
sitater fra andre långivere
Vis flere instruksjoner
en

Samle låneavtalen og dokumentasjon som beviser at du ikke har råd til renter på lånet ditt, hvis det er aktuelt. Dette kan omfatte bokstaver viser lønnskutt eller andre tap av lønn. Skriv en økonomisk motgang brev til utlåner oppsummerer dokumentasjonen og ber om en rente-reduksjon.
2

Gå til andre långivere og bestemme hvilken rente de ville være i stand til å gi hvis du refinansiere auto lån . En kortere lån perioden vil resultere i at du betaler mindre i renter. Får sine renter skriftlig.
3

Ring eller besøk din utlåner og forklare til en manager som du ikke har råd til det gjeldende rente. Besøk en annen utlåner hvis din nåværende utlåner ikke kan matche din skriftlige sitater. Gi dem din dokumentasjon og brev og tillate dem å lage kopier hvis ønskelig.
4

Forhandle med utlåner for renten du ønsker, ber om en rente lavere enn det du vet du har råd til i påvente av en høyere counter-tilbud.
5

Velg utlåner som var villig til å gi deg den laveste renten. Spør dem for en refinansiere /auto lån søknadsskjema og, hvis den blir godkjent, signere ny låneavtale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-loans/100625.html

Previous:
Next:

auto lån