Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> auto lån >> Content

Hvordan refinansiere en bil lån med dårlig kreditt

Du må ofte enige om å betale en høy rente for å finansiere en bil når du har dårlig kreditt. Det kan være det eneste alternativet hvis du trenger transport, og ønsker ikke å stole på andre transportmetoder. Långivere som finansierer høyrisiko kunder vil ha ekstra kompensasjon for risikoen. The Car Kjøpetips nettsted sier refinansiering bør være prioritet så snart som mulig. Du kan ikke være i stand til å refinansiere så raskt som du ønsker, men det kan gjøres hvis du er villig til å fokusere på å forbedre din kreditt. Instruksjoner
en

Gjør alle dine innbetalinger på tid hver måned i minst seks måneder. Ikke bare fokusere på din bil betaling på bekostning av de andre regninger. Fico, den største kreditt score selskapet, forteller at det samlede betaling historie i stor grad påvirker långivere. De ser på alle kontoene dine, inkludert din bil lån, kredittkort og andre mellomværende.
2

Gjennomgå kreditt-rapporter og konkurranse feil. Din Equifax, Experian og TransUnion rapporter kan ha unøyaktig negativ informasjon som vil skade refinansiering innsats. Bob Sullivan av MSNBC sier at opptil en fjerdedel av forbruker rapporter har slike feil. The Federal Trade Commission anbefaler at du har rett til gratis kreditt-rapporter hver 12. måned fra annualcreditreport.com og at du kan bestride feil du finner. Feilene vil bli etterforsket som kreves av Fair Credit Reporting Act og fjernet hvis tvisten er berettiget.
3

Søk om en ny bil lån med lavere rente. Philip Reed, en senior forbruker råd editor på Edmunds automotive stedet, forklarer at en lavere rente kan spare deg for tusenvis av dollar på et lån. Begynn med din nåværende bank eller kredittkort union, som den eksisterende virksomheten forholdet kan gi deg en kant for godkjenning. Utvide søket til online nettsteder som Bankrate hvis du en lokal utlåner avviser din lånesøknad, sier Reed.
4

Lag på gang betalinger. Prøv å refinansiere billån igjen om et par måneder hvis ditt første forsøk er avslått. Ikke fyll ut for mange programmer innenfor en kort tidsramme fordi Fico advarer om at mange utlåner forespørsler kan redusere kreditt score. Dette vil ytterligere hindre din refinansiering innsats.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-loans/100624.html

Previous:
Next:

auto lån