Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> auto lån >> Content

Hvordan Cook Korv

Korv er noe mer enn den svenske betegnelsen for pølse, men i svensk mat korv kan tilberedes på mange forskjellige måter. Å vite hvordan du skal lage mat korv er ikke vanskelig, og gir deg muligheten til å smaken måltidene dine med krydret pølse essenser. Du kan tilpasse en korv, eller pølse, oppskrift noen måte du liker om du har en masse kjøkken erfaring eller ikke. Du trenger: Side 8 qt. stockpot
6 skrelte poteter
£ 1 friske grønne bønner
1 /£ 2 kål
Vis flere instruksjoner
Korv Bubble and Squeak
en

Slice to skrelte potetene i plate-lignende skiver. Legg dem til en 14 tommers skillet og duskregn 1/4 kopp olivenolje på toppen av potetene.
2

Trykk rå korv i pannen og dekke den med ukokt kål blader. Dekke pannen.
3

Slå på komfyren til en middels høy temperatur. La gryte kokk som dette i 15 minutter. I løpet av denne tiden vil du høre lyden av bobler og piping av kål. Dette er det som gir fatet sitt navn. Avdekke pannen og snu innholdet i kjelen med en slikkepott. Dekk den igjen og la det koke i ytterligere 20 minutter. Serveres med stekte egg eller spise er som med litt salt.
Tradisjonell svensk Korv
4

Fyll en 8 liter stockpot halvfull med vann. Bring vannet til en rullende koke.
5

Legg pølsen i potten sammen med fire hele skrelte poteter.
6

Legg £ 1 av friske grønne bønner. Dekk til potten og la det koke i 1 time. Serveres i skåler med brød og smør for tradisjonell svensk korv opplevelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-loans/100637.html

Previous:
Next:

auto lån