Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> auto lån >> Content

Hvordan finansiere en Scion

Scion, en Marque av Toyota, og tilbyr finansiering og leasing for brukte og nye Scion-modellene gjennom Toyota Financial Services (TFS). TFS tilbyr en rekke finansielle alternativer for å hjelpe forbrukerne få et lån som passer deres behov, for eksempel Certified Preowned Finansiering (begrenset av alder og kilometerstand på bilen), flere militære programmer, et college graduate program og til og med finansiering for forbrukere med liten eller ingen kreditt historie. Lær hvor du finner Scion finansiering informasjon og hvordan du kan få dine lån. Instruksjoner
en

Gå til Scion.com å vise modeller, spesifikasjoner, opsjoner, standard garanti og finans eller lease tilbud. Gjør du det før du kommer til en Scion forhandlere kan hjelpe til å bedre forberede deg for kjøpet. Hold musen over "Kjøpe og leasing" for å få tilgang finansiere programmer, detaljer, tilbud og mer informasjon om TFS utlån muligheter.
2

Klikk på "Finn en forhandler" fra toppen av siden. Input ditt postnummer for å vise forhandlere nærmest deg. Fra resultatene, kan du klikke på Scion dealership navn å gå til forhandleren uavhengig nettsted, hvor du kan finne forhandler timer, kontaktinformasjon eller til forhandler e-postadresse for kontakt, hvis du foretrekker det.
3

Gå til Scion forhandler og be om en selger. Fortell din salgsrepresentant hvilken bil du ønsker å finansiere. Hvis du kjøper en brukt bil, jobbe med selger for å finne en du ønsker som kvalifiserer for TFS for brukt bil finans program, det må være mindre enn seks år gammel og under 85.000 miles med en klar Carfax rapport
.
4

prøvekjøre Scion-modellen for å sikre at det er den bilen du ønsker.
5

Be om å fylle ut TFS kreditt søknad om lån godkjenning. Din Scion selger som vil diskutere finansiering behov, for eksempel månedlig leie, penger ned og betalingen behov, samt lede deg gjennom kreditt søknaden.
6

Vent din TFS godkjenning, som kan ta opptil en time. Gå over din godkjenning rate og betaling. Hvis betalingene er rimelig og du er fornøyd med bilen, fortsetter med kjøpet
7

Gi Scion selger du forsikring informasjon;. Han vil legge til Scion til din forsikringspolise, og gir den riktige bilen informasjon og legge til TFS som tapet betalingsmottaker. Du vil sannsynligvis kalle din agent sammen slik at selgeren kan sikre korrekt informasjon er gitt og har bevis på forsikring fakset til forhandleren. Gjør en avtale for å plukke opp din Scion eller plukke den opp samme dag, hvis Scion forhandler tillater.
8

Registrer din TFS kontrakt og stat motorvogn papirarbeid med forhandleren. Du trenger ikke å gå til en motorvogn kontor, som selger fyller ut alle papirene med deg og sender den på dine vegne. Gi forhandler med pengene dine ned, hvis det er aktuelt.
9

Gå over Scion med selgeren for å lære å bruke sine funksjoner og alternativer. Sjekk bilen over for riper eller skader før avreise. Din selger som vil feste platene for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-loans/100630.html

Previous:
Next:

auto lån