Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> auto lån >> Content

Hvordan forhandle bilen Pay Off

Betaler av ditt billån tidlig er riktig økonomisk trekk, hvis du har råd til det. Hver måned du lage en bil betaling, er du faktisk betale renter. For noen billån, av den tiden du gjør den siste betalingen, har du sannsynligvis bruke hundrevis eller kanskje tusenvis av ekstra dollar bare i renter som ikke var priset inn den opprinnelige prisen på lånet. På grunn av dette, bør du prøve å forhandle frem de beste betingelsene for bilen din lønne seg så snart du er i stand til. Instruksjoner
en

Finn ut hva slags bil lån du har hvis du ikke vet allerede. Det finnes to grunnleggende typer. En enkel rente lån krever at du betaler renter mens du går, mens en pre-beregnet rente lån har interesse innebygd i hver enkelt betaling. Du vil spare mer penger å betale av en enkel interesse lån tidlig.
2

Kontakt utlåner direkte for å starte forhandlingsprosessen. Hver utlåner har en annen måte han foretrekker å kommunisere. For eksempel kan du trenger å gjøre all korrespondanse via e-post, eller du kan være i stand til å gjøre det over telefonen eller utlåner kan foretrekke all kommunikasjon til å være i person. Finn ut alle detaljene i denne innledende kontakt.
3

finne ut nøyaktig hva du ønsker fra din bil lønne seg. Dette vil hjelpe deg å forhandle. For eksempel kan det være lurt å betale ned prinsippet om billån minus all interesse du ville ha betalt. Dette er standard forhandling prosedyren for enkle rente. En pre-beregnet rente lån kan bli litt mer komplisert. Du vil trolig fortsatt måtte betale noe av interesse, men du kan prøve å forhandle for et lavere beløp eller en prosentandel av det som er igjen i lån.
4

Hold forhandling går. Dette er spesielt viktig hvis du kommuniserer via e-post. Ikke la utlåner gå mer enn et par uker uten å høre fra deg. Understreke at du ønsker å betale ned lånet tidlig og hva vilkårene er. Ber om at saken blir prioritert og alltid markere en frist for å høre fra utlåner til å bidra til å flytte den gjennom systemet.
5

Få den endelige bilen lønne seg uttrykk i skriftlig og sørg for at både du og utlåner signere dem. Dette er svært viktig å bevise at du ikke lenger skylder utlåner noen penger for billån. Når lånet er nedbetalt, skal du motta en tittel for din bil.
6

Forvent å motta tittelen bilen i posten etter å betale billån off. Når du forhandle lønnen seg, sørg for at utlåner har din riktige postadresse. Tittelen gjør du den offisielle eieren av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-loans/100627.html

Previous:
Next:

auto lån