Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> auto lån >> Content

Typer Auto Finansiering å ta over betalinger

Forutsatt bilen betalinger fra en annen part for en bil lån innebærer ikke en umulig oppgave. Men fordi lånegivere ønsker å være sikker på at noen lovlig kan holdes ansvarlig for å betale lånet, kan prosessen virke komplisert, avhengig av hvilket alternativ som er valgt til å gjøre endringen. Kunsten å lykkes omfatter forstå hvordan å lindre disse bekymringene effektivt. Kjøpe ut eksisterende lån

En personlig familie lån gir den enkleste, off-papir tilnærming siden den opprinnelige skyldneren i utgangspunktet låner fra en venn eller slektning. Midlene blir så brukt til å betale av den opprinnelige utlåner helt. Nye utbetalinger til venn eller slektning som avtalt. Risikoen er imidlertid å skade et personlig forhold hvis det nye lånet løper inn i problemer med å få betalt.

Refinansiering innebærer låne et nytt lån til en lavere rente for å nedbetale gamle lån. Resultatet gir vanligvis en lavere månedlig betaling eller en raskere utbetaling tidsvindu. Å ta over bil betalinger, ville partiet som ville begynne betalinger må være en co-låner på en refinansiere lån for å kunne foreta direkte utbetalinger på den. Dette er ikke alltid det enkleste alternativet, men som mange långivere ikke ofte at en ikke kontraktsfestede partiet å bare gå inn i bildet og begynne å betale for den navngitte låner.
Lån fra Equity

En annen boliglån eller remortgage fungerer som ligner på en refinansiering, men i denne situasjonen et hus eller eiendom egenkapital er brukt som sikkerhet for å sikkerhetskopiere lånet. I slike tilfeller lånet bruker eiendommen egenkapital bygget opp i eierskapet for å finansiere et nytt lån, som da lønner seg den gamle bilen lån. De nye utbetalinger blir avgitt av låner aksjer, mens bilen låner blir fri for den gamle bilen lån

Equity låntakere bør sørge for å ha en avtale med bilen låner for å sikre betalinger;. Ellers bilen låntaker kan gå bort gratis og klart med bilen tittelen tilbake fra det opprinnelige lånet utlåner.

Equity låntakere sette sitt hjem i fare i forekomsten at misligholdte lån. Utlåner vil prøve å selge huset eller eiendommen for å gjenopprette låne tapet i slike tilfeller.
Car Lease Assumption

I en leieavtale forutsetninger /oppdrag på leasingselskapet stenger ut den gamle leieavtalen ved å opprette en ny leieavtale for bilen med den andre parten til å overta resterende betalingen ansvar. Leasingselskapet ikke fortsetter å bruke den gamle kontrakten og bare erstatte leasing navnene i dokumentet. For denne type auto finansiering alternativet, må ny leieavtale partiet å ha god kreditt for leasingselskapet å selv vurdere swap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-loans/100626.html

Previous:
Next:

auto lån