Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> auto lån >> Content

Hvordan Broker Bilen lån i Virginia

The auto lån megler er en mellommann som forenkler bil finansiering prosessen ved å gi en ekstra avenue tilnærming for bilkjøpere. Auto lån meglere utvikle relasjoner med flere långivere samtidig som det gir lån godkjenning for klienter som bruker utnytte av disse sammenhengene. I tillegg til å gi kjøretøy finansiering alternativer, bistår auto lån megler kunder ved å tilby undervisning og veiledning på bilen kjøpsprosessen, gjeld styring strategier, og grunnlaget for bilfinansiering. Du trenger
Telefon
datamaskin med Internett-tilgang
Faksmaskin
elektronisk database programvare
Vis flere instruksjoner
en

Registrer din bedrift. Mens det er ingen spesifikke konsesjonskrav for drift av en auto lån megling, må enhver virksomhet være registrert med staten, fylket og kommunen virksomhet myndighet. Delstaten Virginia gir en one-stop forretningsinformasjon og start-up-tjeneste som gir verdifull informasjon om oppstart prosessen i staten. Enten bedriften er formet som en eneste-enkeltpersonforetak, aksjeselskap, eller S-type Corporation, må du registrere riktig søknadsskjema, artikler, eller leie som tilsvarer med virksomheten din type. Det er også innlevering avgifter for å gå sammen med firmanavn og varemerkeregistrering også. The County Clerk kontor vil også bli gjort oppmerksom på plasseringen og type av virksomhetens aktiviteter for skatte-og reguleringsplan formål. Dette gjelder for en hjemme-basert, så vel som tradisjonelle murstein og mørtel sted.
2

Kontakt Virginia-baserte auto finansieringsselskaper. Den primære funksjonen til en auto lån megleren er å fungere som et mellomledd i bil finansiering prosessen. Den profesjonelle lån megleren må utarbeide en database med kontakter innen auto finans. Disse kontaktene kan inkludere kjente banker, kreditt fagforeninger, auto forhandler finansiering organisasjoner og private finansinstitusjoner. Megleren kan organisere disse kontaktene etter størrelse og løpetid på lån som tilbys, eller av hvilken type kredittrisiko at utlåner er villig til å akseptere. Som mange stater i USA, betyr delstaten Virginia ikke regulere auto lån meglerhusene som i 2010. Informasjon om Virginia-baserte auto lån långivere kan bli funnet langs kjente kanaler som web, lokale rubrikkannonser, eller ved å besøke bilforretninger i lokalområdet. I mange tilfeller kan både store navneskilt forhandlere og små forhandlere gi informasjon om in-house eller samarbeider finansieringsselskaper.
3

Riktig forhandle lån opprinnelse prosessen. De fleste auto lån meglerhusene stammer lånet prosessen informasjon ved å samle økonomisk og sysselsetting informasjon om hver enkelt kunde. Dette innebærer å samle en potensiell kundes kredittopplysninger, arbeid og inntekt historie, nåværende gjeld belastning og personlig økonomisk status. Denne informasjonen kan genereres ved bruk av et nettsted som gir en utfyllbart lån søknadsskjema, eller ved en en-til-en intervju med klienten.
4

Set fortollingsgebyr. Mange auto lån meglerhusene generere inntekter ved å belaste kunden et lån opprinnelse avgift. Dette gebyret kan variere hvor som helst mellom $ 25 og $ 100 og er vanligvis på grunn før innlevering av lånesøknad. Gebyret er vanligvis ikke-refunderbare og kan utgjøre hoveddelen av megler inntjening. Mange meglerhus velger å gi avkall lading forhånd avgifter, og kan i stedet velge å samle en prosentandel av den endelige lånebeløpet, noe som skyldes gang i løpet av lånets løpetid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-loans/100629.html

Previous:
Next:

auto lån