Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> auto lån >> Content

Hvordan få en Auto Lien Slipp

Når biler er kjøpt gjennom finansiering, snarere enn regelrett med kontanter, utlåner vanligvis setter en lien på kjøretøyene tittelen. Dette hindrer at bilen blir solgt igjen før det er lånet er nedbetalt og gjør långivere få tilbake biler som ikke er betalt for. Når et kjøretøy lånet er nedbetalt i sin helhet lien kan fjernes ved Department of Motor Vehicles. Et dokument fra utlåner, verifisere at lånet er oppfylt vil være nødvendig for å få lien fjernet. Instruksjoner
en

oppfylle vilkårene i bilens lån. Dette innebærer vanligvis bare betale balansen av lånet tilbake til utlåner, inkludert eventuelle renter som har oppstått. Noen lån kan bli betalt før planen, men en straff kan bli belastet for tidlig eller sen betaling.
2

Send inn en søknad til utlåner for bevis på at lånet har blitt oppfylt. Utlåner vil sende dokumenter til den utpekte staten Department of Motor Vehicles (DMV) sier at lånet er betalt i sin helhet. Disse forespørslene kan gjøres gjennom din lokale DMV eller direkte til utlåner med post, faks eller ved å ringe utlåner lån avdeling. Noen långivere automatisk sende disse meldingene når lån er stengt.
3

Besøk DMV og bekrefte at de har mottatt lånet tilfredshet dokumenter og be om at eventuelle heftelser blir fjernet fra bilens tittelen. Hver stat kan ha litt ulike former for denne prosessen, men alle vil generelt omfatte spørsmål om eierne adresse og identifikasjon. Den långivere kontaktinformasjon vil også være nødvendig for lien fjerning skjemaet. En ny tittel vil bli gitt til eieren med lien utgitt, slik at eieren til å overføre eierskapet av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-loans/100634.html

Previous:
Next:

auto lån