Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> auto lån >> Content

Hvordan Anta Utbetalinger ved en Traktor -Trailer

Når du anta betaling for et lån på en traktor -tilhenger , er du i hovedsak får en avtale på bilen og lånet . Hvis noen får et lån for å kjøpe en traktor - tilhenger , men for noen grunn at eieren ikke kan opprettholde utbetalinger, så ett alternativ er å få noen andre til å ta over betalinger. Denne personen blir den nye eieren , og låneinstitusjon fortsatt blir refundert . Instruksjoner
en

Finn noen som har et lån på en traktor - tilhenger og søker noen til å anta betalinger. Du kan enten kontakte eieren personlig , eller du kan gå til en låneinstitusjon og spør om det er noen traktor- tilhengere tilgjengelig som oppfyller dine kvalifikasjoner . Du trenger tillatelse fra både långiver og den nåværende eieren å anta betalinger.
2

passere en kredittsjekk. Utlåner vil inspisere kreditt rapporten for å være sikker på at du kan gjøre betalinger på traktor-tilhenger . Hvis du ikke oppfyller selskapets krav , vil du ikke få lov til å anta betalinger.
3

gjennom vilkårene for betalinger og vilkårene i låneavtalen . Du godtar vilkårene akkurat som den forrige eieren gjorde da papirene opprinnelig ble inngått . Hvis vilkårene er avtalt, signere kontrakten til å påta seg betalinger på traktor-tilhenger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-loans/100635.html

Previous:
Next:

auto lån