Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> auto lån >> Content

Hvordan lage en Vintage Button Bouquet

Vintage knapp buketter gjøre bruk av resirkulerte materialer. De er miljøvennlige, og lage din egen gir deg muligheten til å bøye dine kreative muskler. Når du vet hvordan du skal lage din egen vintage knapp buketter, kan du benytte deg av et bredt utvalg av knapper og håndverk materialer. Du trenger:
Flower sjablong
Brocade stoff
Crayon
Saks
Hot limpistol
assorterte vintage knapper
assorterte piperensere
Floral tape
Silk bånd
Vis flere instruksjoner
en

Spre ut et ark med brokade stoff i hvilken som helst farge eller design du liker. Plasser en floral sjablong over overflaten og spore den med en hvit stift eller annen farge som står i kontrast med stoffet. Gjør dette 12 ganger. Gjør dem måler ca 3 inches i diameter.
2

Klipp ut 12 blomst former. Kast stoff og holde blomsten utskjæringer.
3

Velg 12 forskjellige vintage knapper. Klem en prikk av varmt lim på baksiden av hver knapp. Følge hver knapp til midten av fronten av hver blomst utskjæringen. La dem tørke i 10 minutter, deretter snur dem med undersiden av blomster utsatt.
4

Klem en prikk av lim på midten av hver blomst baksiden. Bøy en enkelt piperenser på slutten av 1/2 cm og trykk på bøyd stykke mot limt siden av en av de floral utskjæringer. La det tørke i 10 minutter. Gjør dette for hver av blomster og piperensere.
5

Bundle provisorisk stammer sammen i form av en bukett stilk bunt. Pakk stilkene fra bunn til underkant av blomstene med minst 20 inches av grønn floral tape. Dette ytterligere stabiliserer vintage knapp bukett.
6

Knyt en lengde på silkebånd rundt sentrum av stammen bunt inn i en enkel bue. Velg et bånd farge som matcher knappen temaet i buketten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-loans/100640.html

Previous:
Next: No

auto lån