Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> auto lån >> Content

Hvordan lage japansk papir Clay

Også kjent som Fuwa Fuwa, kombinerer japansk papir leire bruk av papir og leire for å skape en lys og luftig håndverket medium. Japansk papir leire gjør det enkelt å lage et bredt spekter av kunsthåndverk som du ville gjort med hvilken som helst annen art leire. Forskjellen mellom papir leire og andre kunst leire er at den ikke trenger å være bakt eller brann-glasert å tørke og stivne. Å vite hvordan å lage hjemmelaget japansk papir leire gir deg muligheten til å eksperimentere med en annen skulptur og håndverk medium. Du trenger:
en kopp makulert papir
Medium kasserolle
en kopp håndverket leire
en kopp vann
2 qt. glassbolle
vokset papir ark
Spoon
Plastic wrap
Vis flere instruksjoner
en

Legg en kopp makulert papir til mellomstor kjele. Enhver type papir fungerer for dette prosjektet fra toalettpapir til printer papir.
2

Tilsett vann i pannen. Sett ovnen på en middels putre og dekke det. La papiret og vann småkoke i 20 minutter. Dette slår papir i en slurvete masse.
3

Plasser leire inn i glassbollen. Bruk en uncolored naturlig laging leire, som kan finnes i håndverket og kunst forsyne butikker.
4

Hell den varme papir slam i bollen av leire. Bruk en skje for å brette de forskjellige ingrediensene sammen i ett minutt. Ikke bekymre deg for å blande den grundig på dette punktet. La det avkjøles litt først.
5

Sett hendene i bollen og kna den godt til grundig blande papery slam inn i leire. Dette vil lette tettheten av leire drastisk, slik at det myke. Hell den varme, lys papir leire på ark vokset papir. Pakk den med plastfolie for lagring etter at den er helt avkjølt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-loans/100632.html

Previous:
Next:

auto lån