Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> hearses >> Content

Bruker for Thuja

Thuja, også kalt arbor vitae, livets tre, er hvit seder og sump sedertre, en eviggrønn innfødt til Europa og Nord-Amerika. Dens latinske navn er Thuja occidentalis. Thuja har mange bruksområder, men mest bemerkelsesverdige er de i folkemusikk og alternative medisiner. Revmatisme

Thuja brukes både internt og eksternt for å behandle revmatisme og leddgikt. En salve laget av ekstrakter av bladene, eller thuja olje ekstrakter, er gnidd inn smertefulle ledd: dette er et folk middel for å øke blodtilførselen og lindre smerte
Menstruasjon
.

Thuja brukes tradisjonelt for behandling av menstruasjonsforstyrrelser og er en folklore middel for å lindre kramper og regulere perioder. Ifølge hovedforfatter Dr. Belal Naser i februar 2005 Oxford Journals artikkel, var Thuja en tradisjonell mislykket rette. Det er nå klart at Thuja brukt som en mislykket vanligvis resultert i en overdosering (og noen ganger død) av moren, snarere enn i en abort. Dette er fordi Thuja inneholder høye nivåer av flyktig olje og thujone, en giftig forbindelse. Mens terapeutiske doser er ufarlig, kan bruk eller misbruk av thuja indusere toksiske reaksjoner i kroppen, og fungerer som en gift. Symptomer på forgiftning inkluderer kramper og oppkast, diaré, hodepine, kramper og, mer alvorlig, Nyre-og levertoksisitet resulterer i atrofi eller hjerteinfarkt blødning. In-vitro administrasjon av thujone er ikke giftig, og en daglig dose på 75 mg er tenkt å være trygt for mennesker, ifølge Dr. Naser. Utilsiktet forgiftning fra thuja er svært sjelden, og bivirkninger fra terapeutiske doser nesten null.
Luftveisinfeksjoner

Thuja er en immunmodulerende og brukes effektivt i behandling av luftveisinfeksjoner og bakterielle infeksjoner, ifølge en 1999 studie av hovedforfatter Dr. P. Wüstenberg publisert i Advances in Therapy journal; slike infeksjoner inkluderer bronkitt, bihulebetennelse, faryngitt, angina og mellomørebetennelse. Thuja fungerer som et slimløsende og en dekongestant i lungene. Tørket thuja bladene kan gjøres om til en te, eller regulerte doser av ekstrakt kan tas oralt.
Forkjølelse

Thuja ekstrakt er en utmerket behandling for forkjølelse, ifølge Dr. Naser. Pasientene så en markert reduksjon i varigheten og alvorlighetsgraden av kaldt symptomer, de som begynte å ta ekstraktet ved første tegn på forkjølelse så de beste resultatene. Thuja i kombinasjon med andre urte immunomodulator ekstrakter som echinacea er tenkt å handle enda mer effektivt mot forkjølelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hearses/92589.html

Previous:
Next: No

hearses