Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> hearses >> Content

Hvordan finne en Hearse

hearses er begravelser kjøretøyer for å transportere kistene. Deres luksuriøse driver områder og morbide oppgaver har gjort hearses en populær bruktbil for noen bilentusiaster. Finne en for salg kan være litt utfordrende som de er begrenset i antall, men hvis du vet hvor du skal lete, blir søket mye enklere. Instruksjoner
en

Lag en ønskeliste for likvogn din. Du må bestemme om du leter etter en ny eller brukt likvogn, hvilken tilstand du vil at likvogn å være i, hva budsjettet er, og hva bestemt modellene du er interessert i.
2

Finn likvogn produsenter og avtaler å prise nye modeller. I USA, er hearses vanligvis laget av Cadillac og Lincoln.
3

Kontakt lokale begravelsesbyråene for brukte hearses at de måtte ha for salg. Styret kan også vet om gode kilder for kvalitet brukte begravelsesbiler. Noen begravelsesbyråene leie sine hearses eller kontrakt for deres bruk med en tredjepart. For kort tids bruk, kan dette være et flott alternativ.
4

Abonner på begravelsen industrien publikasjoner. Mange vil liste nye og brukte begravelsesbiler i klassifisert delen.
5

Søk gjennom online og offline rubrikkannonser og auksjoner. Craigslist, lokale auto klassifisert publikasjoner, Hemmings Motor News, eBay og andre rubrikkannonser er gode steder å starte. Sørg for å se under seksjoner som kan virke bare litt beslektet. Nettsider og fora på temaene hearses har ofte en liste over hearses for salg av medlemmer så søk etter dem også.
6

Finn andre likvogn entusiaster og samlere. Se etter regionale likvogn klubber eller nettverk. Snakk med dem om hva du er ute etter og budsjettet. Ikke bare vil de være i stand til å gi deg gode råd om kjøp og kjører en likvogn, vil de også vite hvor du skal finne hearses og koble deg med folk som selger en.
7

Søk i junk eller berging meter. De leter etter en fixer-øvre eller deler til en annen likbil kan noen ganger finne gamle eller slo opp hearses.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hearses/92583.html

Previous: No
Next:

hearses