Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> hearses >> Content

Slik beskytter en Hearse

La oss innse det, er det et faktum av livet som hearses uavgjort oppmerksomhet. Mesteparten av påpekt er ikke skadelig. Men med mindre du ta spesielle forholdsregler for å beskytte likvogn du kan finne deg selv for ofte et offer for hærverk. Les videre for å lære hvordan du kan beskytte en likvogn. Instruksjoner
en

Park din likvogn inne når det er mulig. Garaging din likvogn over natten vil eliminere mye av muligheten for hærverk.
2

La likbil parkert under en gatelykt når du måtte parkere den utenfor om natten.

3

Installer en alarm på likvogn din. Selv om folk flest ikke legger merke til lyden av en bil alarm, fungerer det likevel godt å skremme bort ville være tyver og vandaler. En alarm klingende vil også varsle deg om mulig hærverk før gjerningsmennene har nok tid til å gjøre for mye skade.
4

Sett et klistremerke på likvogn i en svært synlig område. Klistremerket bør lese "Protected by" og deretter navnet på enhver bedrift. Det spiller ingen rolle at selskapet ikke beskytter bilen din, vil klistremerket avskrekke hærverk ved å be om vandaler paranoia.
5

bør vurdere å installere sikkerhet overvåkingskameraer hvis du parkere likvogn i en utenfor mye hver kveld.
6

Dekker ditt likvogn på kvelden med en tybond materialet kjøretøy cover. Disse dekker er lett og slitesterk og er enkle å sette på og ta av. Carry
7

omfattende forsikring på din likvogn som dekker hærverk. Det er også en god idé å sørge for at beskyttelsen dekningen omfatter glass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hearses/92588.html

Previous:
Next: No

hearses