Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> hearses >> Content

Hvordan kjøpe en likvogn på et Car Show

Så du trenger en bil og du tenker på å kjøpe en likvogn. Det kan være en interessant samtale-starter, og som et transportmiddel, har en likbil mye rom å bære hva du vil. En bil show er et flott sted å finne en. Instruksjoner
en

Bestem at en likvogn er hva du virkelig ønsker å kjøpe. Spørsmål om pris, tilgjengelighet og dine egne personlige behov vil komme inn i bildet. Det finnes en rekke merker og modeller av biler å velge mellom.
2

Les den lokale penny-sparere og aviser for rubrikkannonser annonsere kommende bilen viser i ditt område. Spesielt i sommermånedene, avhengig av hvor du bor, bør det være nok av bilen viser å besøke.
3

Vær villig og i stand til å reise et stykke for å komme til enhver bil show . En likbil er et unikt element, og du kan ha for å reise ut av din egen komfortsone for å se på nok av eksempler å finne det du ønsker.
4

Sjekk Internett for ulike mulige arenaer for slike show. En likbil er en stor attraksjon rundt Halloween tid, når du kan være tilbøyelig til å finne show og andre utstillingsvinduer for hearses.
5

delta Cool Ghouls Hearse og Car Show i Dearborn, Michigan. Dette årlige arrangementet tiltrekker likvogn eiere fra hele USA og Canada.
6

Ta med penger til showet, og være klar til å håndtere eieren av likvogn som du velger. Å ha kontanter på hånden kan være et insentiv for noen bileiere til å forhandle frem en lavere pris for en potensiell kjøper.
7

Ordne transport av detaljene med den forrige eieren på en slik måte som å være gjensidig fordelaktig. Vær klar for en rekke muligheter for å få bilen hjem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hearses/92587.html

Previous:
Next:

hearses