Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> hearses >> Content

Slik Pimp en Hearse

The likvogn er den tradisjonelle modusen for transport av døde. På tross av dette, mange mennesker elsker å kjøre hearses og lure dem ut i uvanlige stiler. Den grunnleggende tema er ofte en sykelig eller gotisk stil, som gjør bruk av likvogn makabre omdømme. Instruksjoner
en

Få et flott maling jobb i en begravelsessammenheng svart eller med flammer og lysere farger. Dette vil vise kontrasten mellom likvogn sin tiltenkte formål, og moroa formål det tjener nå.
2

Benytt deg av dekaler på sidene og bak på bilen. Bruk Grim Reaper og hodeskallen og crossbones dekaler, hvis du bruker en truende hallik ut stil.
3

Pimp din gulvbelegg. Sett ned plysj teppe, for eksempel lilla shag. Kullsvart fungerer godt med det makabre tema.
4

Invester i et flott lydanlegg. Bruke høyttalerne til å pumpe ut bass, slik at folk vet en pimped ut likvogn er ankommer.
5

Få gardiner for sidevinduene. Stil gardinene for å matche ditt tema. Holde gardiner lukket for å legge til mysteriet om hva som er inni.
6

Dekk seter med en plysj materiale, vinyl eller annet funky tekstil. Den lokale møbeltrekk butikken vil ha et utvalg av gulvbelegg å velge mellom, eller prøve de lokale butikker, som bærer ferdige bilsete dekker.
7

henge dekorasjoner fra bakspeilet, som passer ditt tema. New Age butikker vil ha et variert utvalg, mens en auto deler butikken vil bære andre stilarter, som vil passe en mer tradisjonell hallik ut moten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hearses/92586.html

Previous:
Next:

hearses