Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan Senk Front Suspension på en Corvette

Mange Corvette entusiaster ønsker å senke kjørehøyde på sine biler. Du kan senke fronten kjørehøyde på en C5 Corvette ene halvdelen av en tomme på standard fjæring ved å endre to justerbare bolter. Du må imidlertid ta vare når heve og senke bilen for å unngå skade på hydroformede rammeskinnene som strukturelt støtter bilen. Gjør dette selv ved hjelp av noen felles garasje verktøy. Du trenger
Hydraulisk jekk
Jack står
hjulmutternøkkel
Målebånd
10mm pipenøkkel
2 Tre blokker 2 inches tykke, 12 inches bred og 16 inches lang
1. Wood blokk 2 inches tykk, 6 inches bred og 25 inches lang
en Wood blokk 2 inches tykk, 4 inches bred og 6 inches lang
Vis flere instruksjoner
1

Park bilen på et plant underlag. Plasser de to 12 tommers brede tre blokker ca 6 inches foran hvert dekk. Kjøre bilen på blokkene og sett på parkeringsbremsen. Dette vil heve fronten på bilen nok til å få jekken under den.
2

Sentrer seks tommers bred blokk av tre over løfting pad delen av jack. Skyve det under bilen og plassere den rett under suspensjon kryss medlemmer. De er koblet til de nedre kontroll armer og har to forsterkningsribbene kjører ned dem.
3

forsiktig heve hydraulisk jekk og sted bukker under hver side av tre for sikkerhet. Fjern forhjulene og dekk med en hjulmutternøkkel.
4

Fjern jack fra sin posisjon og plasser den under bunnen av forsiden suspensjon våren. Plasser siste liten blokk av tre over jack pad og heve det nok til å slippe spenningen på våren.
5

Finn justerboltene som regulerer bakkeklaring. De er foran støtdempere. Løsne skruen mot urviseren til den er fast med en pipenøkkel. Tilbake av bolten en kvart omdreining. Gjenta prosessen på den andre siden.
6

Flytt jekken under nesen av bilen, fjerne jack står og senke den tilbake til bakken. Mål avstanden fra bakken til toppen bue av hjulet åpning på hver side og sammenligne å sørge for at de er de samme.
7

Drive bilen for et par uker for å avgjøre suspensjon. Re-mål og re-justere etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92547.html

Previous:
Next:

Exotic Cars